Хасково

Феновете на Руслан помогнаха и на Нели за първата й книга

КонцертЧаст от почитателите на руските песни и Руслан Мъйнов помогнаха тази вечер и за издаването на първата книга на ученичката в ОУ „Христо Смирненски“ Нели Делева.

КонцертЗрителите имаха възможност да си закупят красива ръчно изработена картичка или кутийка за подаръци, дело на Нели и нейните съученички и приятелки Ивет Петрова, Кристина Георгиева, Денислава Николова, Магдалена и Жулиета Станиславови. Събраните средства са за издаването на „Света на мравките“. Книгата ще се продава благотворително за някое болно дете.

Руслан зарадва хасковлии с близо двучасов концерт на площадка „Спартак“, в който изпълни любими руски песни на няколко поколения: „Очи чeрные“, „Ваше благородие“, „От зари до зари“, „Нане цоха“, „Смуглянка“, „Парамела“.

Пред публиката се представиха още симфонична формация от Шумен с диригент Левон Манукян, Венци Такев – цигулка и беквокалистите Мария Накова, Христо Маринов.

Следващата спирка от лятното турне на Руслан Мъйнов е в Бургас на 14 юли.

 

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button