Хасково

Подаръци и богата програма за 15 г. на дневен център „Марина“

ПразникХасковският Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Марина“ отпразнува днес 15-годишнина.

Това стана с тържество в двора на центъра, а в програмата се включиха деца от „Марина“, актьорите Янко Митев и Силвия Предова, мажоретният състав, фолклорен ансамбъл „Южняче“ и малчуганите от детска градина №1.

ПразникВ началото всички бяха поздравени от директора Атанаска Димитрова. Приветствие отправи кметът Георги Иванов, който подари на директорката барелеф на Св. Богородица и на свой ред също бе дарен от центъра. Екипът на „Марина“ получи похвали за своя висок професионализъм при работата си с децата и младежите.

От Ротари клуб „Хасково-Аида“ подариха на „Марина“ апарат за рехабилитация и зарадваха децата с много подаръци. Президентът на клуба Милена Сакаджийска се ангажира ротарианци да продължат да помагат на центъра.

За всички малчугани бе осигурена и голяма торта и подаръци от общината.

Празник   Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
радост
радост
17.09.2015 17:28 17:28

Хубав празник за радост на децата

мая
мая
17.09.2015 17:41 17:41

Много грижи се полагат тези деца и добре че го има дома и го поддържат толкова добре , хубава политика

Георги
Георги
17.09.2015 20:36 20:36

Не че се заяждам, но Г.Иванов не е ли вече кандидат кмет? Подал си е вече документи в РИК, значи е в кампания. Това автоматично превръща този иначе хубав празник в предизборно мероприятие на сегашния и стремящ се към нов мандат кмет.

dido
dido
18.09.2015 0:37 0:37

kvo pishite tiq komentari .. tezi deca imat nujda ot griji .. bqh edin i ne samo svidetel na mnogo sceni w doma .. hranqt gi s ne tezi hrani ,koito trqbwa te da priemat wsichki deca s edno i sashto gi hranqt ,posqgat na decata – decata imat strah ot “ leli4kite “ otno6enieto im kym decata e brutalno .. !!

възмутен от "dido"
възмутен от "dido"
18.09.2015 8:25 8:25

По-пошъл коментар от този на „dido“ не съм срещал,как не те е срам да пишеш подобни гадости,ходил ли си въобще да видиш какви грижи се полагат в тоя дом и с какво внимание към децата,не те е срам и голям грях имаш на душата,ама ти си безверник сигурно

възмутен
възмутен
18.09.2015 13:23 13:23

ВЪЗМУТИТЕЛНО!Коментарите ви са неуместни!Пишете за неща ,които не са ви ясни и не познавате като материя…Прочетете първо статията ,става въпрос за Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Марина“,който се намира в гр.Хасково,ул.“Славянска“№52 /до у-ще СОУ“П.Хилендарски“.
Не пишете ГНУСНИ НЕЩА…В този дневен център условията са прекрасни , персонала е образован и висококвалифициран.Децата се обгрижват с много любов!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДЦДВУ „МАРИНА“!

Back to top button