Хасково

Георги Иванов и Добри Беливанов гласуваха за развитие и отворена община

КандидатитеДвама от сочените за основни претенденти на местния вот в Хасково гласуваха.

В 12 часа в изборна секция в Дома на техниката правото си на вот упражни Георги Иванов. Преди всичко гласувах за Хасково. Нека той да пребъде и ние да пребъдем, да го запазим и да го развиваме такъв, какъвто е в нашите мечти, каза след вота Иванов. Той допълни, че всеки има право на избор и заяви: Ако на хората им харесва това, което е направено да гласуват, ако не им харесва пак да гласуват.

Според Иванов референдумът е излишно харчене на пари.

КандидатитеЧас по-късно в СОУ „Васил Левски“ правото си глас даде и Добри Беливанов. Гласувах за една отворена към хората община, каза той и допълни, че очаква хората да гласуват за доброто на Хасково.

Добри Беливанов подкрепя националния референдум.

Иво Димов, един от кандидати за кмет на Димитровград, гласува за бъдеще с още по-видими резултати за общината.
„В събота моята дъщеря Ивелина се върна от Италия. Разходихме се през града и тя ми каза: „Тате, гордея се с Димитровград“. Гласувах за развитието на града. Искам градът ни да става по-красив, по-европейски, по-модерен – такъв, какъвто всички го искаме“, каза още Димов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
25.10.2015 18:28 18:28

ДА БЕЛИВАНОВ ВОДИ УБЕДИТЕЛНО 49,2% ОТ АРФА РИСЪРЧ. ВЪЗМОЖНО Е ДА НЯМА ВТОРИ ТУР! ИВАНОВ СЕ ОМЕТЕ ОЩЕ СЕГА!

Back to top button