Преса

Преглед на печата – 2 април

ПресаВ обвинението срещу Иванов не иде реч за право– челно „Новинар юг“ днес цитира адвокат Розалина Апостолова. Повод за думите й е фактът, че за две седмици, без да се е случило нищо ново по случая „Била“, прокурор Петър Мидов преквалифицира действията на хасковския кмет от неумишлени в умишлени.

КАТ ни избъзика с поскъпнали номера– темата на водещата публикация. От 1 април комплектът за лек автомобил скочи с десетачка. 250 лева ще струват маниашки табели с 6 знака.

Марио напуска къщата на „Подкрепа“ след 17 години– друг акцент от първа страница на вестника. Договорът на синдиката с общината изтече на 31 март. „Подкрепа“ вече ще се помещава на първия етаж в западното крило на областната администрация.

Прокуратурата рови „Добрият самарянин“
, информира вестникът. Днес държавното обвинение разпорежда проверка защо се събират дарения за несъществуващия приют в Узунджово.

И още от заглавията в броя днес: Митничари пълнят куфарчета с пари за вота, според свиленградския лидер на СДС. Аптеките махнаха детските храни. Червен шеф паркира на пешеходна пътека.

ДАНС натисна Мустафа Емин, челно съобщава „Хасковска Марица“. Спецакция в областната дирекция „Земеделие и гори“ е разпоредена от Върховната касационна прокуратура.

32-годишна душегубка обслужва линия 102– голямото заглавие от първа страница на вестника. Тридесет и две годишен автобус върти курсове из областния град и обикновено превозва пътници към Старческия дом на Кенана. Другата седмица пускаме нова кола, обещава шефът на фирмата.

Промениха обвинението срещу кмета, пише днес и „Хасковска Марица“.

Другите акценти в броя: Почетоха паметта на граничари. „Четири лапи“ нароиха помиярите в Хасково. Не пускат дете в ясла заради 2 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button