Преса

Преглед на печата – 7 април

ПресаЕВН изгоря със 150 бона заради електромер на Кенана– челното заглавие на „Новинар юг“ днес. От дружеството отказват да коригират механизма, който изключва автоматично тока на абонат. Глобата е наложена от Комисията за защита на потребителите.

Виетнамците на Мако се побългариха– темата на водещата публикация. Почнали да кръшкат, махат ги, уточнява подзаглавие. Става дума за виетнамски работници, наети в края на миналата година от местна строителна фирма. Само няколко месеца живот у нас били достатъчни азиатците да се научат на мурафети от българските си колеги.

Откриха турчин с пищов в багажник, информира друга дописка. 41-годишният се криел между куфари, пробвал да мине границата нелегално. Открит е от полицаи на Капитан Андреево.

Оцениха битак №2 на 20 000 000 лева, е голямото заглавие на страница четвърта. Димитровград не разполага с толкова пари, ще се чакат от европрограми, ако жители на общината поискат на предстоящия референдум преместване на тържището.

Една учителка-шеф на пет градини– темата е водеща за „Хасковска Марица“. Педагожката Антоанета Гюзелева е директор на всички детски градини в община Любимец. Единствена медицинска сестра пък обгрижва 84 малки деца в 4 различни населени места.

Главният мюфтия в Харманли заради радикален ислям– друг акцент от първа страница на вестника. Противопоставяне на наченките на радикален ислям сред някои слоеве на населението в община Харманли са обсъждали на среща в петък главният мюфтия Мустафа Хаджи и кметът Михаил Лисков. Визитата била протоколна част от обиколката на висшия мюсюлмански духовник в региона, уточняват от общинската администрация.

Машинките за пълнене на цигари станаха кът, констатира друга публикация от първа страница. Масово пушачите от областния град минали на качак и домашно правени цигари, установила репортерска проверка.

И още от заглавията в броя днес: Вход натрупа 15 000 лева борч за вода. Хасковлии канят жена на бар, тя ги топи за изнасилване. До 5 000 лева за незаконно събиране на охлюви.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button