Преса

Преглед на печата – 8 април

Преса„Топим се 3:2:1“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Новинар Юг“. Малцинствата раждат 4 пъти повече от българите, цитира вестникът статистиката от хасковското АГО.

И още едно заглавие по темата: „Първи ин витро близнаци в АГО“. Повишава се стерилитетът сред младите в региона, алармира пред изданието началникът на отделението д-р Стефка Хирстова.

„Наш се помля в Турция“, информация от челната страница на вестника. Българският циментовоз се обърнал близо зо Капъкуле, шофьорът като по чудо се отървал от смърттта.

„Дядо Яшар спи върху снаряди“, е челото от трета страница. 5 авиобомби стресираха село Криво поле. 65-годишният пенсионер пои магарето си от НУРС, друг му служи за праг.

„БСП ще реди листите за Народно събрание след евровота“
, е водещата информация от четвърта страница на вестника. Днес чакат в Хасково Емилия Маосларова. Свиленград поиска третото място в червената листа за Веселин Маргаритов.

„Бранимир Митков хвърли оставка“, с това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“. Шефът на Общинска полиция в пенсия заради търкания с МВР началници, е подзаглавието в дописката.

„Клиенти крадат дрехи от пробните“, пище още изданието. Влизат с куп дрехи, скатават най-хубавите, оплакват се пред вестника търговци.

„Училището в Ивайловград се пропука“
, дописка също от челната страница. Част от сградата на единственото в общината СОУ „Христо Ботев“ трябва да се събори и да се построи наново. Това е западното крило на училището, където първоначалрно са забелязани пукнатини по стените.

„Покриха джиповете с американски номера“
, заглавие с адрес Свиленград. Следите на трите джипа с американски номера, които от месеци джитакт из свиленградските улици, се изгубиха след акцията, подета от ДАНС преди дни.

„Комасирана земя на пазара, няма купувачи“
, водеща информация от втора страница. Чужденци стопират инвестиционни намерения, бързат да се отърват от закупените имоти.

„Допитване ще решава бъдещето на пазара“, съобщава челно димитровградският седмичник „Тракия“. Той може да се превърне в привлекателен търговски център, но само ако изцяло е върху общински терен.

И още едно заглавие от „Тракия“: „Ученици събраха 10 тона хартия в акцията „Лист по лист“. В пролетното почистване се включиха местните парламентаристи и тримата зам.-кметове на общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button