Преса

Преглед на печата -11 юни

ПресаСъдът: Иванов остава кмет – това е челото на вестник „Новинар юг“. Прокуратурата ще протестира пред Апелативния, преди това Мидов поиска отвод на представителката на Темида.

Бедните – на качак е водещата тема за ежедневника днес. 80 ст. излизат 20 цигари, свити с машинка за 12 лв.

Тема от Свиленград –100 луди на свобода, инфоримира вестника. В общината има поне 100 души, които се нуждаят от специализирана помощ, но по различни причини не са настанени в такива заведения, казаха от общината.

На втора страница четем – Над една втора в Караманци не завършват средно образование.

И още от „Новинар юг“ – Петров води ГЕРБ, Иво Димов втори – това е проучването на вестника за начина, по който ще е подредена листата на ГЕРБ в региона за предстоящите избори.

Водещата тема за вестник „Хасковска Марица“ днес- Митничари агитираха за ДПС в ромските махали. Под челото четем още ДПС с партиен обръч и в Хасково, прехвърля гласове на НДСВ и Лидер. Съмненията са, че хора на Бисеров по границата давали по 20 лева.

Друга тема от първа страница на всекидневника – АГ лекар слага незаконна скоба, троши коли. Общинска полиция премахна скандалното приспособление пред входа на Социалното.

От втора страница научаваме, че Врътките на Каракачанов стапят ВМРО. Пак на същата страница четем, че Гласят Илия Добрев за шеф на театъра в Димитровград.

Информация за вчерашното заседание на окръжния съд по делото срещу Георги Иванов можете да прочетете на трета страница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
UILKI
UILKI
12.06.2009 19:26 19:26

във връзка за този доктор дето си сложил скоба пред дома си–я идете господа журналисти пред блок 17 в кв.Орфей и да видите колко скобички има там и дали са сложени законно или самоволно, този проблем Общината не може да го реши вече точно една година

Back to top button