Преса

Преглед на печата – 29 юни

Преса5 за 5 месеца уби хасковския Чикатило – това е челото на Новинар юг. Петима са жертвите  на серийния убиец от Хасково – 43-годишния рецидивист Недялко Димитров с прякор Момата, станало ясно в хода на разследването на последното убийство, посочва вестника.

Водещото заглавие на ежедневника – 200 лева награда, кажеш ли кой боклучи Хасково. Премията дава кметът Георги Иванов, след като за пореден път чували смет „украсиха“ коритото на реката.

Заглавията от втора страница на Новинар юг – Евтиният ток скача с 10%, засечете си сами електромерите до 30 юни, посъветваха от ЕВН.

Защитават „Злато поле“ с 900 000 лева от ЕС. В статията пише за спечеленият от община Димитровград проект за опазване на биоразнообразието в защитената местност „Злато поле“. Парите са осигурени по Оперативна програма „Околна среда“.

И още теми от втора страница. Болярово – Въгларово готов до края на юни. Тогава ще приключат локалните ремонтни дейности по пътя от края на Болярово до разклона за село Въгларово, посочва вестникът.

Седем със салмонела след сладолед в „Планета“. Това е водещата тема за Хасковска Марица. В статията е написано ,че седем човека, консумирали сладолед в комплекс „Планета Пайнер в Димитровград са заразени с бактерията салмонелоза ентеритидис. Причината е в яйчен меланж, произведен в хасковска фирма. Нямаме вина, всички проби са отрицателни, категорични са от „Пайнер“

Челото на Хасковска Марица днес – Човек на Таки пробвал да убие полицай -темата продължава на четвърта страница. Съдът освобождава мъж от престъпна пирамида, службите бесни.

Други заглавия от Хасковска Марица – Горя апартамент на шефа на  Гранична полиция. МВР нищи умишлен палеж във вила на Кенана. На трета страница са културните теми – Изложба на дрога показват в Свиленград и Музеят на Ивайловград отваря утре.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button