Преса

Преглед на печата – 10 юли

Вестниците в ХасковоСлед морето – бедните без дърва, е челното заглавие на Новинар юг днес. 106 лева по-малко от 2008-а ще получат социално слабите за отопление през зимата. Дирекция „Социално подпомагане“ започна да приема заявления от началото на юли, ще продължи до 15 октомври.

Криза: Инструкторите – тираджии – водещата тема в петък. Безумни наредби им прогонили курсистите. Десетина автоинструктори вече се отказали от професията си и станали шофьори на тирове.

Анорексия коси богаташки щерки, е голямото заглавие от втора страница. В Димитровград психиатрична помощ търсят доброволно спрели храненето заможни момичета от 16 до 22 години.

И още теми в днешното издание на Новинар юг: 50 000 тона софийски боклуци тръгват към Харманли. Висшистите без шанс за работа. 1000 бали изгоряха, разследват палеж. Прекратиха проверка за платен вот в Караманци.

Административният съд реабилитира Живко Архондев, информира публикация на първа страница на Хасковска Марица. Хасковският специалист по вдигане на тежести спечели делото срещу федерацията по щанги, която преди две години го наказа до живот, защото неговата състезателка Петя Колева бе хваната с допинг.

БСП се мести в нова къща – друг акцент от първа страница на вестника. След разгрома на парламентарните избори, БСП се готви да се пренесе в нов офис. Социалистите са наели етаж от къща на улица „Драгоман“.

Закриват френската паралелка в езиковата, съобщава следващата дописка. Причината е малкият брой желаещи. За сметка на това най-вероятно училището за първи път ще разкрие паралелка с испански език.

Чиновници в шок, чакат кадрова метла
– темата на втора страница. Постът на областен управител се оказва най-нежелан сред победителите на вота.

Другите акценти в петъчния брой на Хасковска Марица: Кметове инвестират в ниви и къщи. Освещават книга на събора в Гарваново утре. Ивайловград със свой музей. Без винетки от Граничен пункт Капитан Андреево до Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button