Преса

Преглед на печата – 24 юли

Вестниците в ХасковоИванов остана кмет съобщава челно днес вестник „Новинар юг“.Решението на апелативния съд е окончателно, то потвърждава изцяло решението на Темида в Хасково.

До 5 бона за газ в къщи е водещата тема на вестника. До началото на отоплителния сезон приключва първият етап от вкарването на синьото гориво в Димитровград. Става дума за газифицирането на Димитровград, което ще струва между 1 000 и 5 000 лева на едно домакинство.

Роми изоставят 14-те си деца, драсват в чужбина. Това информира вестника отново от първа страница. Родителите от две ромски семейства изоставали 14-те си деца, информираха от община Димитровград. Това бил един от мотивите за разкриване на четирите социални центъра в съседния град.

263 бона от новата автогара отиват за църква и училище пише „Новинар Юг“ на  втора страница. Община Димитровград удвои 50-те бона, отпуснати от Станишев за спешен ремонт на храма в с.Горски извор.

Тема от трета страница – Разкриват 7 пункта за винетки в района на Капитан Андреево. Муле от Хасково с дрога за 3 милиона остава в ареста – друга тема от същата страница.

Водещата тема за „Хасковска Марица“ – 7 общински координатори напуснаха НДСВ. Областният председател Динко Динев хвърли оставка веднага след изборите.

Друго заглавие от първа страница- Търговци се жалват от затворена улица. Околните пресечки тесни и затрудняват зареждането на търговските обекти. Гледам безопастността, контрира кметът.

Корнишоните в Конуш загиват, няма поливна вода информира всекидневникът отното от първа страница. В статията пише, че над 10 декара корнишони и още няколко ниви с пипер могат да бъдат съсипани заради липса на вода.

Пътят Поляново – Константиново осеян с дупки – заглавие от втора страница. Катя Чалъкова оглави Обс -Димитровград и Смок изпълзя в центъра на Хасково са други теми от Хасковска Марица днес.

От трета страница научаваме, че Откриха опасна бактерия в харманлийски дюнер. Глоба до 2000 лева може да отнесе собственикът. От същата страница – Нов пазар в Любимец за панаира и Иде сахарска жега.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button