Преса

Преглед на печата – 29 юли

Вестниците в ХасковоНовинар Юг: „С „Молотов“ палят бусове на Борисов„, челно съобщава вестникът. Става въпрос за превозвача Мишо Борисов от с. Крепост, който превозвал сезонни работници до Гърция и обратно. Умишлено запалените бусове Форд и Мерцедес са напълно изгорели. Застраховка е имал само фордът.

Банки продават крави на половин цена“ е другата водеща тема в Новинар Юг. Добичетата на непогасилите кредитите си фермери вървят по 500 лева.

13-годишна в неизвестност от седмица„, под това заглавие вестникът пише за изчезването на Деляна Димчева Генева. Родителите на момичето са подали сигнал в МВР 5 дни след изчезването й. Според полицията няма данни за отвличане. Не е изключено 13-годишната да е заминала на море с приятели.

Закриват паралелка в Механото, още 2 висят“ пише в друга публикация. 60 места в елитните гимназии в областта остават незаети след финалното класиране от кандидат-гимназиалните изпити. Днес стартира записването на новоприетите гимназисти.

И още една образователна тема във вестника – „10 нови автобуса ще возят ученици за 15 септември„. Общият брой на училищните рейсове става 32. Хасково и Минерални бани са с по три нови автобуса, Димитровград с два, по един отиват в общините Свиленград и Тополовград.

Ученичка отива за закуска, изчезва„, заглавието е водещо за вестник Хасковска Марица. 13-годишната Деляна Генева липсва от 8 дни, не е отвлечена, твърдят пред вестника родителите. Полицията е попаднала на следа. Чакат разрешение от София за да проверят интернет сайтовете.

Мустафа Емин във ваканция със служебната кола„. Шефът на областната дирекция „Земеделие и гори“ излезе в отпуск веднага след парламентарните избори. Примерът му последваха всички служители в дирекцията, назначени с протекцията на ДПС, пише вестникът. Заради страхът от чистка в дирекцията старши експертът Ибрям Мустафа излезе в отпуск по майчинство.

Село дава курбан за закрито училище„. Отървахме се от ромчетата вандали, радват се старците в Георги Добрево.

И Хасковска Марица пише за огнения инцидент в с. Крепост – „Подпалиха бусовете на превозвач от Крепост“ е заглавието. Това е работа на конкуренти, пари не дължа на никого, твърди Мишо Борисов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button