Преса

Преглед на печата – 26 август

ПресаЛовен шеф вади пишов срещу трима лесничеи – тема от първа страница на Новинар юг днес. Иван Тотев – Палестинеца арестуван, отказва да даде алкохолна проба.

Водещото заглавие на всекидневника – Тровят ни с горели масла. Масово не се спазва наредбата за третиране и транспортиране на отработените нефтопродукти.

Пускат 2,5 тона шарани в 2 язовира пише още от първата си страница Новинар юг. Рибата ще бъде пусната в язовирите Тракиец и Ивайловград днес, информират от ИАРА.

От втора страница –35 опасни дупки зеят по пътя за Болярово. От общината мислят да заменят откраднатите метални капаци с бетонни.

В Димитровград Учениците от ПМГ и Алеко най – талантливи, пише Новинар юг в материал на втора страница.

От същата страница Шивачките остават най-търсени на трудовата борса през седмицата.

Тема от трета страница 50 войници пазят Раюйново от пожар. Други заглавия от Новинар юг Спряха 33 нелегални, укрити в автомобили и Преполовиха ремонта на РПУ-Димитровград.

Пастири изпепелиха 5 000 декара гора – челно заглавие за вестник Хасковска Марица днес. Над 200 души се бориха с огнената стихия край Симеоновград. Експертиза търси причината за пламъците, бушували в понеделник, пише вестника.

Шопов в неплатен отпуск, външен човек поема МБАЛ-Хасково. Спец от София ще спасява затъналата в дългове лечебница, твърдят медици. В материала пише, че д-р Шопов е в неплатен едногодишен отпуск. Според медици той губи поста си заради натрупани дългове в размер на 2,8 млн.лв.

Закриват окончателно УНСС в Хасково. Искане за окончателно закриване на филиала на УНСС в Хасково е внесъл новия министър Йорданка Фандъкова. Освен в Хасково, филиали на УНСС вероятно ще бъдат закрити в още няколко града в страната.

Друга тема от първа страница – Бебе пи разтвор за лещи, спасяват го.

И още заглавия Клатят стола на зам.-шефа на митницата. Пазят в тайна вътрешна проверка, изнасят резултатите след две седмици, пише Хасковска Марица.

Заглавие от трета страница – Наказват магистрат, скъсал съдебен акт. Павлина Господинова бавела мотиви по делата, случаят й даден на ВСС, информира всекидневника.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button