Преса

Преглед на печата – 7 септември

Вестниците в ХасковоАрестуваха Бенито за палеж на Кенана, челно съобщава „Новинар юг“. Чавдар Тосков драснал клечката на мерцедеса на жена си след скандал.

„Клюнчев“ на мушката за 15-те жертви в Охрид, информира следващо заглавие. Екскурзиантите наели димитровградската фирма да ги откара до Македония. Прокуратурата започва разследване.

Спряха 3 милиона лева за два проекта – друг акцент от първа страница на вестника. Договорите по ПУДООС за Димитровград са прекратени, нямало пари в предприятието.

Петров + Петров = заточение за Ненков в Тополовград – под заглавието информация за кадровите рокади в ОД на МВР-Хасково. В петък министър Цветан Цветанов представи новият директор Петьо Петров. Изкаралият близо 2 години и половина на директорския пост Атанас Ненков отива началник на охранителната полиция в тополовградското районно управление по собствено желание, гласи официалното становище на МВР. Според министър Цветанов няма политическа намеса за смяната. Между редовете изглежда иначе.

И още от заглавията в броя днес: Честен полицай награден с две минимални заплати. Мандра ремонтира стар язовир, за да има вода. Куче откри хероин за 7 милиона евро.

Разследват „Клюнчев“ за трагедията в Охрид, челно информира днес и „Хасковска Марица“. Фирмата, регистрирана в Хасково, е без лиценз за туроператор.

Ексченгета събират дълговете на ВиК, съобщава водещата публикация. Спецотделът под шапката на дружеството реже некоректните платци.

Мъж полетя от 8-я етаж, е озаглавена друга дописка на първа страница. Димитровградчанин сложи край на живота си, скачайки от 8-я етаж, на блока в който живее.

Педагог от Манхайм води испанския в езиковата – следващата тема в „Хасковска Марица“ днес. 27-годишната учителка Галина Атанасова ще води първата в историята на Хасково паралелка със засилено изучаване на испански в Езиковата гимназия. Атанасова е хасковлийка. Дипломирала се е с испанска и английска филология в университета Манхайм, Германия.

Другите акценти в „Хасковска Марица“ в понеделник: Лятото свърши! Дъжд от днес. Мамят ни с цените на зеленчуковия. Дядо прободе с нож зет си. Датчанин, прал пари, закопчан на браздата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button