Преса

Преглед на печата – 24 септември

Преса„Лозари бойкотират гроздобера“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Към него има и две подзаглавия: „Искаме 50 ст. за кило или няма да продаваме, заяви кметицата на Малко Градище“ и „И в Ивайловград пропищяха от монопола на винпромите“.

„Софиянец обърка времето в Хасково“, е другото чело от първа страница. Претупана работа пак остави Главната улица без точен час.

„Кметът Георги Иванов иска 10 000 лв. от Иван Стаматов“, е водещата информация от трета страница. Градоначалникът бе унизен от думите на ексдепутата, че е тъмна сила, твърди заместник-кметът и адвокат Кирил Керанов

„4,5 кг тумор извадиха от бъбрек на хасковлийка“, заглавието е водещо за втора страница. 6 случая на рак за седмица оперират в специализираната болница за активно лечение „Хигия“, бумът не е спирал от 2000 година, твърдят пред вестника лекари.

„Света Богородица в топ 100 на България“, пише още „Марица“. Монументът на Света Богородица в Хасково става част от 100-те национални туристически обекта. Изпълнителният секретар на Българския туристически съюз Венцислав Удев ще  връчи официален сертификат на церемония в Туристическо-информационния център днес.

„Окръжна прокуратура поема гаврата от Харманли“, четем още на страниците на вестника. Става дума за сексуална гавра с 12-годишно момиче от Харманли. В ареста по случая е Недко Орлинов.

„Ревизия изпари басейна на „Смокините“
, с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. Прокуратурата да ми направи пълна проверка, поиска вчера хасковският кмет Георги Иванов, допълва изданието.

„Бедни от „Георги Кирков“ вадят по 5 бона за парно“
, също водеща статия от първа страница. В новите блокчета май има социално слаби само по документи, подозират от община Хасково, е допълнението към заглавието.

„Антон заработи 105 компютъра за ПМГ“
, съобщава „Новинар“. 105 компютъра ще бъдат дарени до дни на местната Природоматематическата гимназия от образователното министерство като награда за успешното представяне на Антон Атанасов на световната олимпиада по информатика, провела се през август в Пловдив.

„Кабеларките с такса 42 ст. на стълб в Димитровград“, „Без месечна такса за забавачките в ремонт“ – също дописка с адрес Димитровград, „Санитарка от МБАЛ – Хасково окраде пациентка“ – всичко това – в новия брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button