Преса

Преглед на печата – 25 септември

Вестниците в ХасковоМеричлери се уреди с гробище за 1 400 лева пише във водещо заглавие днес Новинар юг. Такава сума ще плати общината на двама частници за разширяване на отеснелия парк в градчето с 4 декара. 

10 фирми стискат 200 бона за заплати. 10 фирми от областта скатават 200 000 лева от заплати на служителите си през последните 8 месеца. Парите са изплатени чак след извършване на съвместна ревизия.

И още една тема на същата тема от първа страница – Бизнесмен скатал 2,4 милиона от данъци. Тема от втора страница – Пътното оставя областта без пътища през зимата? – Очаква се до две седмици снегопочистващи фирми да си вземат парите от предишните две кампании.

Купувачът на „Хасково“ пристигна за преговори със Здравко Узунов, според вестника официалните преговори за закупуването на отбора са започнали вчера следобяд.

Димитровград-Хасково става градска линия, информира още Новинар юг. Промяната е във връзка с предстоящото провеждане на конкурс за възлагане на обществен превоз на пътници в Димитровград.

Съдийски бойкот в Димитровград – челно заглавие за Хасковска Марица. Магистратите недоволни от номинацията на следователя Коста Костов за шеф. Награждават областта за достъп до информация, областна администрация  Хасково е сред номинираните тази година от Програмата „Достъп до информация“ за годишните награди, посветени на 28 септември -деня на правото да знам.

Тема от втора страница – 30 на ден на борсата, по около 30-40 души на ден дневно се регистрират в бюрата по труда от началото на година. Парад на телескопите в нощта на учените, парад на телескопите заформя заформя астрономическата обсерватория към Младежкия център тази вечер, информира вестника от същата страница.

ГЕРБ хвърля петролен бос в битката за Стамболово. Господин Господинов ще бори ДПС. И още –  Размотават многодетен татко за добавки, пише от втора страница Хасковска Марица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button