Преса

Преглед на печата – 26 септември

ПресаСексгаврата с дете била доброволна– челното заглавие на „Хасковска Марица“ днес. 12-годишно момиче в шок е разпитвано пред насилника си в съда. Има изнасилване, твърди съдебният лекар. Изненадващо обаче обвинението, внесено от прокуратурата, не е за изнасилване.

42 години пием поливна вода от незаконен язовир. Под заглавието следва информация за проблема с питейната вода на Хасково. Викат двама министри на извънредна сесия заради сагата „Тракиец“.

Доган избра Мандаджъ– друг акцент от първа страница на вестника. Маджид Мандаджъ ще бъде кандидатът на ДПС за кмет на Стамболово.

Райна Йовчева на форум на Световната банка, информира следващата дописка. От 2 до 7 октомври в Истанбул ексобластният управител ще се включи в дискусиите за набиране на средства и начините на финансиране на неправителствения сектор.

Себахтин Исмаил иска школски автобус от Войводово – голямото заглавие на втора страница. Директорката разхищава пари за две деца, дайте рейса на друго село, призова съветникът.

И още теми в съботния брой на „Хасковска Марица“: ХЕИ затвори салона на димитровградското училище „Любен Каравелов“. Свиленградските съветници дариха деца с увреждания. 114 хасковлии с договор за млад фермер. Тест за митничарите до края на месеца. Съдбата на футболен клуб „Хасково“ ще бъде ясна днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button