Преса

Преглед на печата – 28 септември

ПресаПротестът на лозарите на Капитан Андреево е водеща тема на вестник Новинар Юг. Лозари: Защитни цени на гроздето. Земеделският министър убеди винпромите да добавят по 10 стотинки за килограм.

Хасковлии с високо кръвно и аритмия. Жителите на областта масово страдат от високо кръвно налягане и аритмия.Това показаха резултатите от безплатните профилактични прегледи в събота.

Темите на вестника от втора страница – Цял рейс лангърка заради две деца. Школският автобус ги вози от Тракиец във Войводово и обратно, вместо до Конуш.

Областното ДПС с ново ръководство. От материала става ясно, че за ново ръководство ще гласува областната отчетно-изборна конференция на ДПС, форума трябва да се проведе до 20 ноември, но задължително ще е след изборите за кмет в Стамболово.

Темите от трета страница – Двама пребиха жена в Бисер, арестуват ги. Заплашиха да изнасилят 12 годишната ми дъщеря, докато ме налагаха с дъска, разказва пострадалата Назмин Мюмюн. Пиян се натресе челно в рено, както и 1095 дни затвор за Плъха са още заглавия от трета страница на Новинар Юг.

Шефът на митницата във фиктивна оставка. Ф.Александров от лоялност искал преназначение. Челно заглавие на вестник Хасковска Марица днес.

Водещото заглавие – Пребиха майка за отмъщение. В село Бисер, Харманлийско двама пияни мъже нанесоха побой на 51-годишна жена.

Кабелите скараха опозицията с кмета, тема от петъчното заседание на ОбС-Хасково. Пак не се разбраха, кой и за колко да ползва тръбите на общината. Монопол на една фирма и изкуствено завишени цени на потребителите на кабелни услуги, прогнозираха от опозицията при влизане в сила предложението на кмета Георги Иванов каналните тръби и колектори на общината да бъдат предоставени под наем с публичен търг.

Криза за квартири удари студентите. 50 лева на вечер искат от хасковлии в Пловдив.

Стоян Иванов – шеф на Гранична полиция. Стоян Иванов ще бъде новия шеф на РГС-Елхово, научи Хасковска Марица. Досегашният зам.-шеф ще поеме поста от пенсионирания Стоян Стоянов тази седмица.

Продават рено, собственикът не знае. Лек автомобил Рено Клио е бил продаден без знанието на собственика му . В РПУ – Хасково е постъпила жалба от 49-годишният собственик на возилото, пише Хасковска Марица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.09.2009 21:02 21:02

оооппп
😥

Back to top button