Преса

Преглед на печата – 12 октомври

ПресаНовинар Юг: „Сериен убиец пробва бягство от ареста“. Недялко Димитров- Момата копаел зид с лъжица и избягал, но попаднал на метална решетка в свиленградското следствие. През 2008 година Момата застреля младото семейство Бейтула и Неврие Махмуд в дома им в Димитровград.й

 

„Рокер се преби на мотокроса в Горски Извор“. 33-годишният Въчо Въчев е с два спукани прешлена и счупено ребро.

„Турчин крие 40 000 евро в чорапите“
. Още 600 евро и 1010 долара митничарите извадили от джобовете на 24-годишният турски шофьор на автобус. Той пътувал от Румъния през България за Турция.

Още една криминална тема – „Потрошиха колата на бившия МВР шеф“.  Хулиган метнал керемида по задното панорамно стъкло на колата на Атанас Ненков.

„Съдия закъсня за делото „Лазов“, отнесоха го две свидетелки“. С близо два часа закъсня делото срещу садистичния убиец Христо Лазов, обвинен в убийството на Минка Андреева от Димитровград. Забавянето заблуди две свидетелки, които чинно чакаха около 40 минути и след това си тръгнаха. Председателят на хасковския окръжен съд Росен Русев, който гледа делото, наложи по 200 лева глоба на свидетелките и 1000 лева на другата  обвиняема Виктория Ангелова, която не се яви за заседанието.

И още едно заглавие от Новинар Юг – „Народът намали бирата в кризата“. С 10 процента са паднали продажбите на хасковската пивоварна през последната година.

„Разбиха колата на експолицай № 1“ с това заглавие открива броя си Хасковска Марица. Неизвестни трошат фолксвагена на Атанас Ненков. Очевидци твърдят, че около автомобила се навъртали двама младежи.

„Топлото – най-евтино на дърва, най-икономично с климатик“ .Наблюдава се обаче спад в търсенето на дърва за огрев. Пред вестника търговци твърдят, че само спекула може да вдигне цената на твърдото гориво.

„Битка в ДПС, Аталай срещу Атаман“. Конфликт на лобита тресе партията на Доган в региона, според вестника. И още от заглавията в Хасковска Марица  – Сериен килър пробва бягство от килията, Откриха 40 000 евро в чорап, Закопчаха турски каналджия, Закъснял съдия глобява свидетели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button