Преса

Преглед на печата- 14 октомври

ПресаЧерен 13-и: 4 трупа в 2 две катастрофи, петима ранени, две жени- тежко„, четем над главата в днешния брой на хасковския всекидневник „Новинар юг“.

Водеща тема е „Вежди затваря Александрово?„. Ако до вторник няма удостоверение за въвеждане в експлоатация, музеят на тракийското изкуство е под угрозата да бъде запечатан и 19 октомври може да се окаже последен работен ден за него, сигнализира „Новинар юг“. „Да погребеш гробница“ е и темата на коментара в рубриката „Отец Паисий“.

Студът, който ни скова, е също тема от първа страница на областния всекидневник „Новинар юг“, който пише, че само за 3 часа вчера температурите се сринаха с 8 градуса.

Как хасковската Търговско-промишлена палата рекламира крепостта „Свети Дух“ в Пиза, разказва днешният брой на „Новинар юг“. „Тв7-Хасково угасна“ е водещата тема на втора страница. 2.9 г. след старта си хасковският клон на медията спря излъчване, пише „Новинар юг“.

Мераклия за дознател атентатор на Ненков„- това е водещият материал на страница „Репортер“ в днешния брой на хасковския „Новинар юг“, който разказва, че 25-годишният Ясен Маймунков, сниман от камери, строшил колата на полицая, защото се скарал с приятелката си.

Момата бягал по Стивън Кинг„- също тема от днешния брой на „Новинар юг“. Страница „Полезно“ информира продават ли се опасни лекарства без рецепта. Как Свиленград се самооблага с училищен данък преди 120 години, разказва вестникът на страница „Наследство“.

Темата за жестоките катастрофи в късния следобед вчера е водеща и за всекидневника „Хасковска Марица“.

Срам! 11 дни крият бягство от затвора„- с това заглавие вестникът пише за опита за бягство на считания за сериен убиец Недялко-Димитров-Момата.

„Домашният „Социален патронаж“ се премести в Младежкия дом“ и „63 с грип за седмица“– също теми от първа страница.

Спирането на хасковската Тв7 е водеща за втора страница на „Хасковска Марица“ в днешния брой тема. „Търсят ботуши-менте„, „Хващат неизрядни билкари“ и „7 с инсулти в Спешното„- са останалите теми. „Охранител дава СОТ на съд„- под това водещо за трета страница заглавие „Хасковска Марица“ днес разказва историята на Ивайло Недев.

За регионалният седмичник „Тракия 21 век“, който излезе от печат днес, водеща тема е „Производители мълчат за цената на хляба“. „Кметът на Димитровград получи отличие за реформатор“ и „СЕМ стартира процедура за ефирно радио в Димитровград“, съобщава от първа страница вестникът.

„Ало, кмете!“- нова рубрика на втора страница. Първата тема в нея е, че граждани искат безопасна пешеходна пътека. 23 са сигналите, подадени на горещия телефон в община Димитровград от началото на годината досега.

Интервю с д-р Веселин Русев, според който в димитровградско всеки месец стотина нови пациенти посещават психиатър и разговор с депутата от ГЕРБ Иван Петров, който предупреждава: „Не пипаме с бели ръкавици“, предлага в. „Тракия 21 век“ на читателите си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button