Преса

Преглед на печата – 21 октомври

Преса„Автоборси разпродават с отстъпки до 6 бона“– водещата тема в днешния брой на „Новинар юг“. Притиснати от кризата търговци признават, че вече се радват, когато на месец продадат 2-3 коли.

„Въдичар закачи 105 кила риба на бракониери“, съобщава също от първа страница „Новинар юг“.

„Асфалтират улици на битака в Димитровград по тъмно“
– водеща тема от втора страница на всекидневника.

От 50 до 200 лв. е глобата за непочистени висулки и неизринат сняг
пред търговски обекти и жилищни входове, предупреждава от трета страница в. „Новинар юг“.

В днешния брой може да прочетете и интервю с Красимир Каракачанов, както и да научите защо диригентът Александър Попов лежи в затвора за комитаджийска музика. „Хелоуин препълни дискотека и ресторант“  и „Топадвокати се сдобиха с красива внучка“– две дописки от последна страница на „Новинар юг“ с адрес: Димитровград.

За „Хасковска Марица“ днес водещата тема е „Слух уволнява Върхатев“. Топят социалния директор заради отнети помощи за отопление и конфликт на интереси, пише „Хасковска Марица“. Жалбата няма нищо общо. Спечелих конкурс и сам напускам дирекцията, контрира началникът.

„ГЕРБ не може да пребори ДПС за Земеделието“– темата над главата на „Хасковска Марица“ днес. От първа страница вестникът цитира д-р Гончев с категоричното заглавие: „Няма да закриваме хирургии и АГО“.

В Свиленград „Икономическа комисия отхвърля инвестиционно предложение за 3 млн. евро“, научаваме от 2 стр. на в. „Хасковска Марица“. „Орязаха Атанас Ташков за училището в Момково“, е заглавието.

„Рецидивист на съд за грабеж над старец“– водещата тема на трета страница, която разказва как полицията пуска, а после задържа Ангел Стойчев от Ябълково.

„Елена стана Елеонора“ с „Любов на макс“,
четем на последната, осма страница в днешния брой на „Хасковска Марица“.

За димитровградския седмичник „Тракия 21 век“ водеща тема е „Националната здравна карта брои общинските болници“. „Езиковата- първа в Димитровград с ученически униформи“– тема от втора страница на седмичника, който излиза днес. „Позитано“ 20 вече ще сайдисва низовите организации“– заглавие от 3 стр. на „Тракия 21 век“. Д-р Елисавета Стефанова, която предстои да бъде избрана за управител на общинския Медицинския център в бригадирския град, гостува в броя с обширно интервю . За договора между общината с екоорганизации и местна фирма, пише още „Тракия 21 век“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button