Преса

Преглед на печата – 27 ноември

Вестниците в Хасково„Майки в паника заради ваксина“, пише във водещото си заглавие днес „Хасковска Марица“. Към него има и две подзаглавия: „6-годишни остават без имунизация с 4-валентна ваксина“ и „Няма повод за тревога, зареждаме препарата, казаха от РИОКОЗ“.

„Шофьор удари полицейски бос“, е друга от дописките от челната страница на вестника. Служебната кола на РПУ – Димитровград, управлявана от началника Тихомир Тончев, е била блъсната от товарен автомобил.

„Доброволци чистят спортна площадка „Юнак“, е информацията, придружена със снимка. Инициативата е част от националната кампания „Дарете час“, която има за цел да направи спортните съоръжения привлекателни за младите хора.

„Българин крал коли за Денис Тюркмен“, е другото чело, също от първа страница на изданието. 23 000 евро за немско луксозно возило брои нашенецът, то изчезва в Грузия.  

Две криминални заглавия в броя: „Маскирани задигат 20 000 лв. от чейндж бюро“. Екшънът се разиграл на обменно бюро на паркинг Генералово. След обира мъжете изчезнали в неизвестна посока с черен джип.

„Двама даиаджии в ареста за подкуп“. Бопаджии хващат митничар, пропуснал ТИР с домати.

Накрая малко спорт от „Хасковска Марица: „Любимец се кани на Несебър“, е дописката от трета страница. Любимешкият тим ще се опита да измъкне победа от лидера в класирането на Източната Б футболна група.

„Имотните сделки – гювеч за банките“, с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. Краят на кешовите плащания няма да доведе до желания ефект, твърдят пред изданието експерти.

Също на челната си страница вестникът цитира жителите на димитровградското село Сталево, които заявяват: Надлез или сме тук до края. Над 2000 дка обработваема земя под  угрозата да стане келеме заради реконструкцията на жп-линията Пловдив – Свиленград.

Димитровград с 5 млн. лв. по-малко в бюджета за 2010 година
, е водещото заглавие от втора страница. Прехвърлянето на каналните води от левия на десния бряг на Марица създава условия за фекален разлив в района на стадион „Миньор“, допълва изданието.

„Съветници приеха стратегия за секунди“, дописка с адрес Свиленград. Рекордно кратко – само един час, продължи заседанието на Общинския съвет вчера.

„Вносните лекарства поевтиняват догодина“, „Отпушиха сделките с ниви“, „Софиянец краде уиски от магазин“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button