Преса

Преглед на печата – 10 декември

Преса„Фермери губят хиляди заради бюрократи“, пише във водещото си заглавие днес „Хасковска Марица“. Животновъди изпускат европроекти, служба „Земеделие“ с вързани ръце.

„Почна се! 20 вън от митницата, още 41 до дни“, също централно заглавие от челната страница на вестника. Уволненията в свиленградската митница започнаха вчера по обяд. В ролята на инквизитор влезе началникът на митническия пункт Николай Караиванов, е допълнението в дописката.

„Спец от Африка пое Димитровград“
, другото чело от първа страница. Шампионът от Гана Митко Добрев вади от блатото закъсалия тим.

„Бутиците затварят, няма продажби“, пише още „Марица“. Не са редки случаите, когато от сутринта до вечерта в касата не е влязъл нито един лев оборот, цитира вестникът отчаяните магазинерки.

„Снегът идва в петък“, е заглавието, придружено със снимка. Днес ще има слаби валежи от дъжд, но краят на работната седмица ще зарадва малки и големи със снеговалеж, обещават пред изданието синоптиците от Метеорологичната обсерватория в Хасково.

„Димитър Илиев аут от екоинспекцията, връща се с конкурс“, челно заглавие от втора страница. До края на месеца търсят нов шеф на РИОСВ.

„Ексченгета викат Цветан Цветанов в Хасково“, е по-важното от трета страница. Дясната ръка на Бойко Борисов открива „Съюз на бившите служители на МВР“.

„Спешното пак с 12 часа с една баничка“, с това заглавие открива броя си днес „Новинар Юг“. Въпреки увеличението на хранителните продукти и тази година в Центъра за спешна медицинска помощ ще дават пакети с храна по за 2 лв.

„По тъмно ромска петорка бастисва горите“
, четем още на първа страница. Организирана ромска група от петима дървосекачи вилнеела из горите край Хасково и Димитровград.

„Дъждът отказа ябълковци да спират влака“, заглавие, придружено със снимка. Двайсетина полицаи държава 30 протестиращи на 15 метра от релсите вчера сутринта.

„5 забавачки затварят между Коледа и Нова година“, информация от втора страница. Това са забавачките в димитровградския квартал Черноконево и селата Горски извор, Добрич, Ябълково и Черногорово.

„Село Върбица крие римски град и нефт“, „Над 400 кила дрога хванати на границата“, „Клип на димитровградското училище „Пенчо Славейков“ трети в национален конкурс“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нanko
Нanko
10.12.2009 10:39 10:39

Нека не се оправдаваме с реформи а да работим защото наистина фермери губят много пари заради некомпетентност в Дирекцията.

Back to top button