Преса

Преглед на печата – 11 декември

Преса700 лева коледна премия за учителите в Хасково – челно заглавие на Хасковска Марица тази сутрин.Общините със скромни поощрения, оцелелите в чистката митничари с „награди“.

Съдебен скандал тресе региона, информира челно вестника. Магистрати са внесли протест срещу кадрови назначения. Декларацията е на служители от димитровградския съд, и е адресирана до председателя на ВКС Лазар Груев.

Внимавайте със свинското по Коледа, предупреждава от първа страница Хасковска Марица. Домашното месо ,както и това от дивечово прасе крие риск от трихинелоза.

ГЕРБ подхвана и риболовната агенция, също тема от първа страница. Според материала сериозни кадрови промени предстоят  в хасковската риболовна агенция, очаква се съкращение на 10% от щатния състав.

Жилят в Хасково с SMS от Нигерия – челно заглавие на другия хасковски всекидневник Новинар юг. Темата продължава на трета страница – измамници изпращат текстово съобщение, че печелиш 450 000 долара, и дават номер да се обадиш.

Водеща тема на вестника – Махат охраната от „Тракиец“ – язовирът от години не е вододайна зона, рибарите ще ловят без проблем вече и до стената.

Кметството купи сградата на БТ „Харманли“. Вчера е бил сключен договора за покупко-продажба на бившото тютюнево дружество в Харманли, информира „Новинар“

Тема от страница втора – Общината в Димитровград слага ръка на театъра. Той да стане общински, иска в докладна записка до Общинския съвет кмета Стефан Димитров.

Намериха кусур и на безплатната храна – социално слаби се оплакаха ,че даваната в обществената трапезария храна е подигравка. Жена получила кутия спагети и айрян, заедно с 4 филии хляб, се оплаква в редакцията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button