Преса

Преглед на печата- 14 декември

Преса„За конфликт на интереси глобиха кметица 13 бона“– това е заглавието над главата в днешния брой на „Новинар юг“. Става въпрос за Цонка Черменлиева, управничката на Мезек, която пропуснала да декларира, че мъжът Й ще прави ток от слънцето край селото. Подробностите четете на стр. 2 в днешния брой на в. „Новинар юг“.

Водеща тема за него е „Азиз Шакир изтече от „Напоителни системи“. „Принципалът избира нов управител между Петър Кемалов и Светлозар Колев“, информира днес вестникът.

„Пуйката долита до 7 лв. по Коледа“, „Милионери се прощават с митницата“, „Двама генерали почетоха бившите служители на МВР“- това са останалите заглавия от първа страница в днешния брой на „Новинар юг“.

„Свиленградският боклук тръгва към Харманли“– чело на втора страница в броя. „100 полицаи пак изпушиха“- водещата тема за трета страница, която разказва за протеста на органите на реда в събота.

„Не бива да браним Масларова, като едни опълченци на Шипка“– това е заглавието на интервю с Татяна Дончева, което може да прочетете на шеста страница в „Новинар юг“ днес.

„Аиданет № 1 в България“– хасковският карате-клуб за втора поредна година е начело по брой спечелени златни медали, съобщава „Новинар юг“ на пета страница днес.

„Строителният бранш чака европарите, за да пребори кризата“– темата на страница 6 в броя.

 „Хасковската галерия „Лицо“ в Димитровград“ и „Тубата с плакет от синдиката на футболистите“- заглавия от последната страница на „Новинар юг“ в днешния му брой.

„Данъчните си харесаха Таня Боева“– това е заглавието над главата в другия всекидневник- „Хасковска Марица“. С пренос на стр. 5 в него може да прочетете: „Магапаса с палат за 100 000 лв. в Левка и таверна кръстена на него“.

„100 ченгета изпушиха“– водеща тема за „Хасковска Марица“ днес. „14-а заплата за съда разсърди хората на Цветан Цветанов“, пише вестникът.

„Уволнени митничари инсценират рак и диабет“, „Кметица изгоря с 13 000 лв. заради конфликт на интереси“ и „200 деца с дарение от БЧК“- другите заглавия от първа страница на „Хасковска Марица“.

„Спонсори украсиха Ивайловград за Коледа“- акцент на втора страница. Там четете още: „25 сигнала за мръсни реки в екоинспекцията“, „Новият кмет на Стамболово Маджид Мандаджъ влезе в Централния съвет на ДПС от личната квота на Доган“ и „Едва 10 места на трудовата борса в Димитровград“.

„ВСС отхвърли номинацията на Росен Русев“- водещо заглавие за трета страница на „Хасковска Марица“. В подзаглавие  вестникът съобщава: „Юлия Станковска оглави съда в Харманли, Андрей Андреев- в Димитровград“.

„Да публикуваш любовни стихове, е като да излезеш гол на улицата“
– това признава поетът Петър Анастасов в интервю за „Хасковска Марица“, което може да прочетете на пета страница в днешния му брой.

„Танцьори играят „Арап“ на рап“– водещото заглавие на последната страница в днешния брой на „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button