Преса

Преглед на печата – 22 декември

Вестниците в ХасковоХлебарски коли стават линейки – информира в челно заглавие вестник Новинар юг днес. Доставчиците на хляб по селата из димитровградско разнасят лекарства и карат болни до лекар и зъболекар. Според вестника такъв е случаят по дестинацията Димитровград- Малко Асеново.

ДДС удря цигарите в селата – водеща тема за всекидневника.За търговията с тютюневи изделия вече се иска задължителна регистрация и разрешително от митницата. Язовир Ивайловград преля – заглавие също от първа страница. Падналите през последните дни обилни валежи в Източните Родопи е причина за преливането, обясняват експерти.

Грешка. Учителите без 13-а заплата. Това стана ясно при посещението на министърът на образованието Сергей Игнатов в Димитровград. Там той откри обновената сграда на училище „Алеко константинов“ Темите от втора страница – Свиленград си прави ВиК. Днес в общината гласуват основаване на дружеството, чакат разрешение от МРРБ за воден оператор.

Данев направи крепост държавна – тема от втора страница. Публична държавна собственост са вече крепостта и тракийската гробница край свиленградското село Мезек. Те са актувани от областния управител.

Без 13-а заплата за учителите
– информира челно и другият хасковски всекидневник Хасковска Марица. И екипът ми се отказа от премии, за да дадем пример в кризата, твърди египтологът – министър на образованието.

Водеща тема за Хасковска Марица –  Разтурят ВМРО в Хасково. Общинският лидер Николай Кючуков напуска партията. Очаква се заедно с него от структурата на воеводите да си тръгнат голяма част от членовете.

Слагат компютри на неделния пазар – кабини с обществено достъпни компютри ще бъдат монтирани на Неделен пазар.

Георги Димитров разцепва Атака. Ексдепутатът е на път да влее в редиците на новата партия Десант цели структури на Атака заедно с председателите им и всичките им членове, пише още всекидневникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button