Преса

Преглед на печата – 24 декември

Вестниците в ХасковоСамо вестник Новинар Юг излиза днес. Водещото заглавие – „Луд затри майка си„. Преди 20 дни Иван смазал главата на 70-годишната Дорка, после любезно пренесъл дървата на комшийка и изчезнал. Навремето бащата на Иван побъркал жената – стрелял я с пушка, става ясно още от дописката.

Крадеш – трошат ти кутретата“ продължава с криминалните теми Новинар Юг. Наказателен отряд строши за назидание кутретата на крадеца Иван Василев – Таслака. После мъжът е бил завързан гол и бос край Черноконево. След два часа мръзнене тримата мъже, които постъпили така с крадеца, го освободили.

Продават складовете на цигарената„. След Нова година ще бъде обявен търгът за една от сградите. Ако има наплив от кандидат-купувачи, и другите имоти се вадят на тезгяха, казва пред вестника ликвидаторът на дружеството Васил Зографов.

Смъртна заплаха за Емил Георгиев – по пощата„. Смъртната заплаха е дошла с обикновено писмо по пощата и дори с фиктивен подател. Според Емил Георгиев това е свързано с множеството сигнали, които той е подал за незаконни строежи по българското черноморие.

22-ма овощари пред фалит“ информира още вестникът. Има и лозари, и животновъди. Всички те са бенефициенти по регионални програми „Родопи“ и „Странджа-Сакар“. Ако държавата не помогне, ще се стигне до загуби на 12 млн.лв. и съкращения на около 350 работници.

Новинар Юг пише още – Крият 44 кила хероин в топове плат, ИАРА чака сто бона от бракониери, Пускат „зелен“ ток на ГКПП Славеево.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button