Преса

Преглед на печата – 19 февруари

ПресаМестят „Марица“ – водеща тема на вестник „Новинар юг“ днес. Искове за милиони от собственици, променят плана за последните 3 км от магистралата. Огромни обезщетения са поискали собственици на имоти в търговската зона на ГКПП Капитан Андреево.

ВСС наказа Мидов заради Черния – тема отново от първа страница. Заради уронване на престижа на съдебната система обвинителя от хасковската окръжна прокуратура бе наказан с понижение в ранг.

82-годишен осъден за разврат – тема от първа страница, която можете на прочетете на трета. Заради мизерна пенсия хасковлията дядо Христо превърнал къщата си в публичен дом. Той бе осъден на 10 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок.

2 семейства искат деца от Хаити – те са подали документи с желанието да осиновят деца от Хаити,съобщи шефът на агенцията за социално подпомагане Стефан Манахилов.

13 000 в областта остават без работа – това сочат обощените данни на Агенцията по заетостта към края на миналия месец. Нивото на безработица рязко скочи през януари и достигна внушителните 10.15%.

Карамански, Ганчев, Гювен и Сталев губят 8 млн.лв. от аутобана – пише в челно заглавие другия местен всекидневник Хасковска Марица. Нов план на магистрала „Марица“, заобикаля нивите на бизнесмените.

Махат такситата до ХЕИ – таксиметровата стоянка до сградата на РИОКОЗ да бъде премахната, предлага транспортната комисия към община Хасково. В докладна, която ще бъде разгледана на предстоящата сесия от комисията се мотивират, че жълтите коли създават предпоставки за ПТП-а.

Орхан Шабан в УС на общините – кметът на община Минерални бани бе избран за член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините. Кандидатурата му бе подкрепена от 211 гласа, от възможни 288.

Откраднаха ток за 123 000 лв. – темата е от втора страница на Хасковска Марица.Толкова са кражбите на електроенергия само за първия месец на 2010 година, отчитат от EVN.

Лидерът на младежкото ДПС аут от Земеделието – лидерът на младежката организация на ДПС Танер Емин вече не е на работа в областната земеделска служба, е научил репортер на вестника. Той не е бил уволнен, а сам е сдал поста, пише в материала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button