Преса

Преглед на печата – 24 февруари

ПресаХасково е бомба. Цъка – с това  заглавие започваме прегледа на вестник Новинар юг. От материала става ясно, че нямаме противопожарни системи, а складовете ни са пълни със стока заради кризата,признават от текстилния бранш.

Жената на Бойко пое социалните– темата е отново от първа страница. Ликът на премиера класи новото работно място на  новата шефка на регионалната социална служба Грета Иванова, чийто съпруг е адаш на премиера.

Масларова свободна срещу 50 000 лева,
пише от първа страница Новинар. Обвинение за 11 милиона лева срещу хасковската депутатка, тя е излязла от следствената служба срещу 50 бона гаранция.

Трафикът скочи след потопа – движението пътници и превозни средства през ГКПП Капитан Андреево е нараснало значително след наводненията в района на турската граница.

Незрящи изплетоха 30 мартеници
– десетина незрящи направиха вчера 30 мартеници в Дома за хора със сетивни нарушения на Кенана, информира от първа страница Новинар.

И една спортна тема също от челната страница – Джудист търси 500 лева за европейското, седемкратният шампион на България Християн Христозов няма пари за подготовка.

Темите и от другия местен всекидневник – Хасковска Марица – В съда спасяват книжата преди хората – разпорежданията за противопожарна безопасност утвърдени от шефа Росен Русев.

Пет семейства обжалват заповеди за осиновяване
– тема от първа страница на хасковска Марица, родители не търсят с години изоставените си деца, не ги дават и на други.

Училище рухва в Харманли – постройка която е била гимназия по текстил преди години, сега се руши и никой не обръща внимание, алармира вестника.

Матурите след 7-ми клас – в края на май – вече са ясни датите, на които седмокласниците ще полагат изпити по български език и математика, пише Хасковска Марица от първата си страница.

100 000 лева за скенер обещани на болницата – за това е съдействал областния управител Румен Данев, след като  старият апарат се развали преди дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
f
f
24.02.2010 9:31 9:31

Obeshtali zna4i.Bravo,sega da zajiveem spoko.

Back to top button