Преса

Преглед на печата – 25 февруари

Преса„Аню Ангелов дава казармите на Хасково?“, това заглавие е водещо за „Хасковска Марица“ днес. Към него има и две подзаглавия: „Кметът Георги Иванов се среща с министъра на отбраната след седмица“ и „Ако ни дадат обектите, правим нова автогара и търговски комплекс, заяви градоначалникът“.

„Вдигнаха във въздуха 155-метров комин“, е другото чело от първа страница. Две газови централи и соларен парк правят на мястото на ТЕЦ-а.

„Пунктове срещу морбили в „Хисаря“ и „Република“, е друга от дописките в броя. На ваксиниране подлежат всички на възраст от 3 до 20 месеца с пропуснати боцкания срещу заразата.

„Дирят мъртви души в Нервно и АГО“, пише още „Марица“. Внезапна проверка на нервно и акушеро-гинекологично отделение е направила Здравноосигурителната каса в понеделник вечер.

„Антимафиоти нахлуха в шивашки фирми“, водеща информация от трета страница. Операцията е по линия на интелектуалната собственост.

И още едно криминално заглавие: „Маскиран със спрей обра бензиностанция на улица „Банска“ в Хасково“. Крадецът напръскал служителя от дежурната нощна смяна с нервно-паралитичен спрей и отмъкнал оборота от около 500 лв.

„Злато на 6 хиляди години – най-ценното постъпление в музея“, четем още в броя. Златните накити от медно-каменната епоха, спасени от изнасяне в чужбина, са най-ценните археонаходки през изминалата година.

„Харманли иска пари за земеделие“, информира изданието. Общината ще се бори за дял от 2-та милиона евро за подпомагане на земеделието по проекти.

„Кандидат за ДАИ със 77 фиша“, с това заглавие открива броя си днес другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. До 500 лв. скача глобата за неправилно спиране в Хасково, ако не се плати  в срок.

„БСП – Хасково онемя за Емилия Масларова“, е друга от статиите, придружена със снимка. Иван Станчев се покри след повдигнатото обвинение срещу единствената му депутатка, е допълнението към заглавието.

„Интерпол дири ятак на Момата“, също информация от първа страница. Издадена е европейска заповед за арест на Владимир Грозев, ятак на серийния убиец Недялко Димитров – Момата.

„Забраниха водата за пиене в Симеоновград“, „Не стигат леглата за болните от морбили“, „Арестуваха петима крадци в Хасково и Димитровград“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button