Преса

Преглед на печата – 16 март

Преса„Куха фирма захлебва с 1.5 млн. лв. държавни пари“– това е водещата тема за „Новинар юг“ днес. Прокуратурата започва разследване на дружеството, съобщава вестникът.

Две заглавия над главата на първа страница: „Хасковски бизнесмени се изрепчиха на Дянков“– четете на стр. 2, „Пийнал дядо яхва баварец“– със снимка от първа страница- отправка към стр. 3, „2009-а: 17 деца с туберкулоза“– заглавие на първа страница в „Новинар юг“.

За втора водеща тема е: „БСП пое към гората“- „Др. Жара Пенева се тросва: Партията се мести у нас, прекалявате!“ пише „Новинар юг“ в подзаглавие. Общинската структура на БСП в Димитровград вчера се изнесе от клуба си в центъра. На новинарски въпрос къде се местят мебелите, Жара троснато рече: „Местим се у нас! Прекалявате!“, разказва вестникът.

Още заглавия от втора страница: „Харманлийската болница на протест“, „Хисаря и Република без ваксини срещу шарка“, „Само на шепа млади им пука как ще харчат 10 млн. лв“ и „2 хасковски общини делят 15 млн. лв. за интернет“.

„Обвинението срещу Лавчев влиза в съда до 10 дни“– водеща тема за стр. 3 в днешния „Новинар юг“.

Темата на стр. 4: „С бръснаро-фризьорски мерки борят кризата“. Констатацията е на проф. Димитър Иванов. „Не съм сигурен, че алгебричната сума от премиер и финансов министър в българския случай е равна на двама държавни мъже“ казва той в интервюто.

„Вдигат тежести в Хасково на турнир или първенство“– акцент в спортната страница на „“Новинар юг“ днес.

„Рибарският нагон се буди напролет“- темата на стр. 6.

На седма страница „Новинар юг“ днес публикува интервю с д-р Живко Христов. „Судоку ли да решавам или да лекувам деца?“ е заглавието. Ощопрактикуващият лекар харчи ¾ от това, което изкарва, смята педиатърът с 5 000 пациенти.

„Звездев готви кълцан кебап в Крепост днес“
– водещата тема от последната страница на „Новинар юг“ днес. И още нещо интересно: русокосата бургазлийка Симона- дъщеря на многократния шампион по академично гребане Георги Аврамов, ще прави дует с Жоро Рапа.

„Скандал: НОИ се гаври с клиенти“
– водещото заглавие в днешния брой на другия всекидневник- „Хасковска Марица“. Осигурителният институт забрани достъп до тоалетните, пише от първа страница вестникът.

„Мистериозна дама напира за шеф на социалните“ и „Туберкулоза отне живота на 9 за година“– още две заглавия от първа страница.

„Пайнера става водолаз за ЧРД“
пише над главата „Хасковска Марица“ днес. Аксесоари за гмуркане са подаръкът-изненада за чалга-императора Митко Димитров, съобщава вестникът- подробности четете на стр. 2.

„БСП на Митьо Петров изнесе половин камион алкохол от офис“– акцент със снимка от 1 стр. на „Хасковска Марица“ днес с пренос на 4 стр.

„Малкият бизнес безмълвно пред Данъчното“
– водещо заглавие от втора страница.

Там четете още: „Болничен протест на 7 април“ и „Спасиха щъркел в „Болярово“.

„Пребиха бивш кмет до ракиджийница“– основна тема на стр. 3. С нападателя си не съм се виждал 15 г., твърди Вълчан Тодоров от Маджарово.

„Спират да издават книжки от утре“ и „Форум-театър тръгва из региона“- заглавия от трета страница на „Хасковска Марица“.

Стр. 4 е посветена на това как социалистите в Димитровград напуснаха старата си обител и стягат нова централа.

„Никол и Никола сменят Езиковата с Албиона“
– темата на стр. „Таланти“ в „Хасковска Марица“.

„Митко Добрев взема трима юноши в мъжкия отбор“
– заглавие от спортната страница.

„Антон Дончев нищи „33. Заплахата Дан Браун“ в Хасково“
– акцент от последна страница на в. „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button