Преса

Преглед на печата – 6 април

Преса„МВР служител блъсна дете, потулиха случая“– това е заглавието над главата на вестник „Хасковска Марица“ днес. Младши-инструкторът Варадин Хаджиев с „Рено“ удари 6-годишно момче на „Чучулига“, пише „Хасковска Марица“.

„Великден потопи и бакалиите и супермаркетите“– също заглавие от първа страница. Кризата сложи край на обилното пазаруване по празниците, констатира „Хасковска Марица“.

„Аптеките бяга от Касата заради фалити“– информация от първа страница в днешния брой на в. Хасковска Марица. Става въпрос за това, че фармацевти от Хасково и региона масово прекъсват договорите си със Здравната каса, заради забавените плащания.

„200 змии затварят на Кенана“ и „Мерцедес“ се заби в забавачница“
– също заглавия от първа страница на „Хасковска Марица“ днес. Със снимка вестникът илюстрира: „Празнично хоро на Светъл понеделник“.

На стр. 2 в „Хасковска Марица“ днес акцент е темата „Скандални сделки за земя тресат Харманли и Тополовград“. Още едно заглавие от втора страница: „Болницата без заплати за празника“.

„19-годишен уби връстник за 50 лева“– водеща тема на стр. 3 в „Хасковска Марица“ днес. Жертвата, наръгана с 30-сантиметров нож, издъхва в Спешното. Престъплението се случило в хасковското село Узунджово, където в местната дискотека двамата младежи се скарали. От МВР съобщиха, че по първоначална информация в основата на конфликта били неуредени финансови взаимоотношения, пише днес „Хасковска Марица“.

Още заглавия от 3 стр.: „Крадци пребиха старец и задигнаха 5 000 лв.“, „Подкупват полицай с 200 лв.“, „Краят за ротата в Босна- утре“, „Миксер за сираците от Защитеното жилище“ и „Свиленградските съдии гледат по 52 дела месечно“.

„Великден потопи и бакалите и супермаркетите“
– темата в днешния брой на „Хасковска Марица“. Кризата сложи край на обилното пазаруване. Купува се само най-необходимото. Три пъти е паднало потреблението на строителни и електроматериали, а търговци се тревожат, че сезон на ремонтите през 2010-а няма да има, пише „Хасковска Марица“ на стр. 4.

На стр. 5 вестникът публикува интервю на министър-председателя Бойко Борисов, който казва: „С Алексей Петров сме спали в една стая, но на никого не правя услуги“. Пак на стр. 5 четете и политическия коментар на Пламен Асенов със заглавие „Чудеса стават и по Великден“.

Заглавията от спортната страница 6 на „Хасковска Марица“: „Спукаха Стамболово от бой в Нова Загора“. Играчи и треньори на Загорец блъскат и ритат гостите, Иво Янев изпада в нокаут, пише вестникът. „Димитровград рухна след разгром в Казанлък„- втора поредна загуба с 0:4 записа тимът при гостуването си на „Розова долина“. В Свиленград „Крава прекъсна мач“, пише „Хасковска Марица“, „Любимец триумфира след обрат на Колодрума“.

„Шопи разтресоха площада в Димитровград“– заглавие от последната страница на „Хасковска Марица“ в днешния брой.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button