Преса

Преглед на печата -16 април

ПресаТри черни шапки и чифт ръкавици разплитат отвличане – челно заглавие за Хасковска Марица днес. 13 месеца затвор даде съдът на Антон Божиков-Белия за похищение след имотен спор.

Челен удар на Е-80 уби харманлиец – водеща тема на този всекидневник. 23-годишен мъж без книжка се заби в стена , карат го в пловдивска болница.

Механото води италианци на „Южна пролет“– също заглавие от първа страница. 10 ученици и двама учители ще гостуват в хасковското училище по време на поетичните празници на Хасково.

СДС скочи срещу началника на митницата – Остри нападки срещу началника на свиленградската митница отправи местната структура на СДС в съобщение до медиите. Според нея сегашният началник Филип Александров се упражнява в ръководенето на дейностите на митницата, казват сините.

200 млн.лв.си чакат строители– водещо заглавие за другия хасковски всекидневник Новинар юг. Парите са за завършени обекти в хасковско и страната.

Харманлиец гине в челен удар с бус– челна тема от Новинар юг тази сутрин. Инцидентът е станал на пътя между Садово и Пловдив.

19 месеца затвор за похитители на инвалид – толкова даде съда на Антон Божинов – Белия за отвличането на Руси Русев преди година.

Почетоха с панахида убитите от Балдуин – двама свещеници осветиха вчера паметна плоча над крепостта Маточина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button