Преса

Преглед на печата – 21 април

Преса„Европа ни дърпа лекарите“– това е водещото заглавие в днешния брой на всекидневника „Новинар юг“. Шестима доктори от Хасково и Харманли избраха чужбина и 4-цифрените заплати в евро, пише вестникът.

 

„Проститутка обира грабител“– четем над главата на „Новинар юг“. Снимката е пренос към стр. 3, където темата е водеща.

Още едно заглавие-отправка към стр. 2: „Южна пролет“ в аванс: „След Енчев- и издателят му с „Паскалев“. Трендафил Василев е новият носител на обезценената награда, пише „Новинар юг“.

„Водата на Ивайловград оскъпена, падна ВиК-шефът“– още едно заглавие от първа страница на „Новинар юг“.

„Шпатов пали огъня на „Южна пролет“, Левчев го разгаря“- водеща тема от втора страница на „Новинар юг“ днес.

Останалите акценти от втора страница: „150 гимназисти без стипендии заради земеделското министерство“, „Свиленград поема болните от 3 съседни общини“, „Шарката преваля“ и „Лекари отказват на Спешното“.

На стр. 3 днес водеща тема е „Проститутка обира грабител“. Младен с 20 присъди за кражби, Темида го остави в ареста за нападение над хасковлия, пише „Новинар юг“.

Интервю с писателя Емил Андреев четете на стр. 4 в „Новинар юг“ днес със заглавие: „България винаги е в блатото на левите убеждения“.

„7 медала за Мега спорт“ в Боровец“
– водещо заглавие от спортната страница на „Новинар юг“ днес. Общо с 13 отличия се върнаха състезателите от хасковския клуб по аеробна гимнастика.

„Кремъл награждава харманлийче за рисунка“
– водеща тема от последната страница на „Новинар юг“ днес. Ивана Колева най-добра в конкурса „Войната през погледа на детето“, пише вестникът.

„Хасковска Марица“ изнася над главата си в броя днес темата: „Семеен приятел на Жени Живкова управлява Митница Свиленград“. С Андрей Стефанов сме приятели от 30 г., но той няма участие в назначаването ми, твърди Филип Александров. Темата четете на стр. 4.

„Нова чистка във ВиК“– водещо заглавие от първа страница на „Хасковска Марица“ днес.

Още акценти от първа: „Италиански пианист блокиран в Лондон“, „600 на ден декларират доходи“, „Таксиджийка „онемя“ заради катастрофа“ и „Първокласничка стартира маратона на четенето“.

За втора страница водеща тема е „Дават на Стефан Марашев пост в София“.

Още заглавия от втора страница: „Туристическият център с приз от Търново“, „Трима от региона в управата на Отечествения съюз“, „Правят ветропарк в Сакар“ и „Италианци изготвят сайт на Механото“.

За 3 стр. водеща тема е: „Спряха „празни“ камиони с 2 тона нафта“. Шофьорите обясняват на границата, че горивото е за отопление.

„Кога ще си отиде кризата?“
– темата на стр. 5 в „Хасковска Марица“ днес.

„Нона Йотова в театъра, но не с пиеса“
– водещото заглавие от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

С две приложения е днешният брой: „Недвижими имоти“ и „Галерия Пловдив“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button