Преса

Преглед на печата- 13 май

Преса„Свиват родилното с 2 етажа“– водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. Ревизията в МБАЛ-Хасково за онези 6.7 млн. лв. задължения приключва до седмица, пише вестникът.

Над главата му днес: „350 места в синята зона за 45 000 коли след 24 май“– пренос към стр. 2, за която темата е водеща.

„Звездоброец на съд за „трус“ в Хасково“- още една отправка от първа към трета страница.

„Димитровград с първа еврошахта“– заглавие от втора страница.

„16 училища рекламират 108 паралелки в Младежкия“– също тема от втора страница. Още заглавия там с адрес Димитровград: „38 бона за ремонт на 6 храма“ и „30 чиновници на борсата, орежат ли администрацията“.

„В понеделник астрологът Емил Лещански застава пред Темида за подаване на неверни сигнали за бедствие“– водещата тема на стр. 3.

На стр.4 интервю с експремиера Димитър Попов: „Изчезнаха 2.150 млрд. валутни лева, 20 г. никой не ги търси“.

„Хасковските джудисти с 4 медала от Ниш“– тема от спортната пета страница.

На стр. 6 в. „Новинар юг“ днес ни отвежда в село Воден. Заглавието: „Воден си пази баира, пазарува за Бог да прости“.

„Константина и Христо- от двата края на кризата“– заглавие от стр. 7 в „Новинар юг“. Той се чуди как да изкара с 200 лв. в Хасково, тя ограничава пътуванията си от остров Крит до Европа, разказва вестникът историята на Христо Димитров и Константина Николаос, които до 1983 г. са семейство.

„Примабалерина журира хасковски танцьорки“– водеща тема от последната страница на „Новинар юг“ в броя днес. Диляна Никифорова е шеф на съдиите, „Галаксико“ и „Тангра“ в Бургас за медали и стипендии.

„Банда отвлича харманлиец заради 10 000 лв.“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. На стр. 3 днес вестникът разказва, че жертвата била натикана в „Сеат“ с пистолет, опрян в главата.

„Медицински сестри бягат в Германия от 400 лв. заплата“
– водещо заглавие от 1 стр. на „Хасковска Марица“.

„7 свидетели срещу Лавчев днес“, „16 гимназии в битка за ученици“– заглавия от първа страница на вестника. „Честват Св. Спас с шествие на Ямача“ и „2 259 на матура по български утре“- останалите заглавия от първа страница.

„ВМРО-НИЕ с анонимка срещу спрените 10 млн. лв.“-
водеща тема от втора страница на „Хасковска Марица“ днес. „Лекарка припадна в центъра на Хасково“ и „Гриша Трифонов и Маргарит Жеков на честване в Кърджали“- заглавия от втора страница.

Темата на броя от стр. 4: „Индже пише в „Хюрриет“ за чудото Димитровград„.

От 5 стр. на всекидневника ще научите отговора на въпроса: „Защо инвестицията на борсата е добро решение в момента?“.

„Кольо Костов отказва треньорска тапия“– водещо заглавие от спортната стр. 6.

„Хоро с Тодор Кожухаров на „Китна Тракия пее и танцува“– водещата тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button