Преса

Преглед на печата – 21 май

Преса„Хасковска Марица“: „Иван Йорданов от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство оцеля, след като падна от 3 метра височина край монумента „Света Богородица“. След подаден сигнал от хора от екипа на медията момчето е спасено. Няма опасност за живота му.

„Зъболечението в ликвидация“, е друга от водещите информации от първа страница. Агресивна конкуренция и дългове към екипа затварят Центъра за дентална медицина.

„Бирена мая затвори пътя за Кърджали“, също дописка от челната страница, придружена със снимка. Камион изсипа 15 тона бирена мая по „Кърджалийска“, което стана причина за спиране на движението, тъй като субстанцията превърна шосето в пързалка.

„Общината тегли 2 млн. кредит“, пише още „Марица“. Парите са необходими, за да може да започне реализацията на инвестиционния проект по програма „Регионално развитие“.

„Фолк събор в Крепост“, четем още на водещата страница на изданието. 11-и пореден фолклорен събор „Читалището – храм на фолклорния дух“ се проведе вчера в димитровградското село Крепост.

„Висшият съдебен съвет награди председателя на Хасковския районен съд Миглена Тянкова“, заглавието е челно за втора страница. Окръжна прокуратура с двама заместници от вчера, е допълнението към него.

„Запечатаха бензиностанция на главен път Е – 80“,
съобщава изданието. Служителите от митническата мобилна група установили, че за две от зарежданията на гориво не са издадени фискални бонове, а данните от бензиноколонките не са отчетени от фискалното устройство.

„Лекарите пред стачка“, четем още на втора страница. Тя може да бъде обявена, тъй като Здравната каса не е заплатила нищо от труда им за март.

„Затварят ТЕЦ-а“, с това заглавие открива броя си днес другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Европейската комисия отказа да удължи живота на „Марица – 3“ – Димитровград.

„Дървото с футболно игрище след 2 месеца“,
водеща статия от втора страница. 50 0000 лева дават фондация „Бербатов“ и голяма българска компания, родителите финансират съблекалните.

„Спешен екип ще спасява деца в риск“, „Без преписвачи на зрелостните“, „Безработицата паднала под 10 процента“
– всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button