Преса

Преглед на печата – 26 май

Преса„Запор за 18 фирми длъжници“- водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. Повечето са еднолични търговци от Хасково, чакат ги още 10 дни, пише вестникът.

Над главата му днес: „48 кръстосаха въдици на „Черногорово 2010“– репортаж от турнира- на стр. 6.

„Лазов жали доживотна присъда“
– още една отправка от първа към трета страница, за която темата е водеща.

„Рибар лови с ръце, олеква с 500 лв.“
– също тема от първа страница.

„Осветиха кръста на „Св. Св. Константин и Елена“
– водеща тема с адрес Одрин от втора страница.

„7 искат да строят за 10 млн. в Хасково“– отварят офертите на 31 май, след като КЗК не уважи жалбата, пише вестникът.

„5 фирми дават работа на сирачета“, „Петима учители с „Неофит Рилски“ и „МРРБ търси нов изпълнител за канализацията на левия бряг“– дописка с адрес от Димитровград- теми от стр. 2.

На стр. 3 водещото заглавие е: „Садистът Лазов жали доживотна присъда“– Апелативният съд разглежда случая с убийството на димитровградчанката Минка Андреева в началото на юни, пише „Новинар юг“.

„ВСС награди съдия Тянкова“, „Забраниха плуването в общински водоеми“– също теми от трета страница.

„Галина от Харманли с квота за олимпиадата“– водещата тема на спортната стр. 5. Лекоатлетката ще представя България на младежките игри в Сингапур през август, пише „Новинар юг“.

Водеща тема от последната страница на „Новинар юг“ в броя днес: „Street dust“ се разминаха с 60-те бона, ще стават колеги на Шакира“.

„В паспортна служба: инвалид блокиран заради рампа под ключ“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Направена е, за да се ползва, заключили са я заради опашките, поясниха от МВР, пише на стр. 3 днес вестникът.

 „Димитровград с по-скъпа Синя зона от Хасково“– водещо заглавие от 1 стр. на „Хасковска Марица“. И още една тема с адрес Димитровград там: „Стипендии за 10 000 лв. раздава община“.

„Готвят общински съветници за шефски постове в Атака“– водещата тема за 2 стр. Подкрепяме ГЕРБ, защото бори корупцията, твърди депутатът на националистите Станислав Станилов, пише „Хасковска Марица“.

Останалите теми от втора страница: „Звездица изви хоро в Одрин“, „Промишлената палата с туристически проект“ и „4 кражби за 24 часа“.

Темата на броя на стр. 4: „На педали в Страсбург, на крос в Брюксел“. Обяд на открито и плаж на зелено са ежедневие през май в двете евростолици, разказва „Хасковска Марица“ днес.

„Важни въпроси при теглене на ипотечен кредит“– това е темата на стр. 5 „Бизнес“ в „Хасковска Марица“ днес.

„Туристи снимат крави пред „Лидо“– водещата тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button