Преса

Преглед на печата – 28 май

Вестниците в ХасковоНовинар Юг: „Бопаджии закопчаха спедитори в Свиленград“ челно съобщава вестника. Подробностите по темата са на страница трета и от тях разбираме, че столични антимафиоти са провели спецоперация край границата. Според неофициална информация са арестувани поне трима свиленградчани, единият от тях съпруг на местна адвокатка. А името на операцията е „Контрабандисти“.

Хасковлия брои два бона за леха домати“ е водещото заглавие. Водната полиция спипа мъж с незаконно отклонение, начислили му по 84 кубика за 12 месеца.

Поне 435 лева месечно за приемни родители“ пише в друга публикация. Семействата, които иска да бъдат приемни за сирачета, вече ще могат да го направят и със сключване на трудов договор. 25 сирачета от Хасково чакат да бъдат настанени в семейство.

Вестникът информира още, че вече са вдигнати 10 м от камбанарията на Ямача, че съветници от Димитровград са събрали 4 бона за църковен купол. И още от заглавията в Новинар Юг – Арестуваха 6 971 литра алкохол, Хванаха 900 чифта чорапи менте, По над 200 месечено остават без работа.

Дават 240 лв. за професионални майки“ тема е водеща за другия местен вестник Хасковска Марица. Минимална работна заплата плюс месечни помощи гарантират социалните за отглеждане на дете от дом.

В Свиленград искат 5000 лв. за разкопан тротоар“ пише в друга дописка. 2000 лв. гаранция годишно ще плащат кабелните оператори, останалите по 70 лв. на квадратен метър.

Хасковска Марица пише още – 21 тона скрап спряха на границата, Всеки десети без работа – висшист, ВСС награди шефа на районен съд Хасково Миглена Тянкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button