Преса

Преглед на печата – 14 юни

Преса„Секачи поломиха училище“– водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. Жителите на Сърница винят кмета си Шенол Кемал за ромския погром в сградата, пише вестникът.

Над главата му днес: снимка-отправка към стр.2 със заглавие „Двама с две нули на миниматурите„.

„Трупаш глоби към КАТ, НАП ти продава колата“- също отправка от първа към стр. 3 в „Новинар юг“ днес.

„Лавчев набърква родата си в рекет, доктор го дъни“, пише вестникът от първа страница. На четвърта- всичко за делото в ХОС и как бившият шеф на НВМС Леонид Лавчев бе осъден на 7 г.

„Тютюнопроизводители готови на гладна стачка“– водеща тема от втора страница. Министърът обеща да се разплатят с тях след актуализацията на бюджета, припомня в подзаглавие вестникът.

„Ротарианци дариха чешма за 17 бона“ и „Посланик гледа птици, пробва ракия“– също теми от стр. 2 с адрес Димитровград.

„Броиш 10 бона за батерия в контейнера“– заглавие от трета страница. Между 3 000 лв. и 10 000 лв. ще бъдат глобяване търговците, които продават батерии и акумулатори, но не предоставят място за изхвърлянето на старите и повредените, предупредиха от РИОСВ.

Темата на стр. 6 в „Новинар юг“ днес е за новият Закон за етажната собственост, със заглавие: „Слагаш климатик, ако входът ти разреши“.

„Нашенки хранят мъжете си с гръцки надници“– темата на стр. 7, където журналистката Бойка Атанасова твърди, че българите са работливи и предпочитани от работодателите в южната ни съседка.

„Димитровградските ротарианци първи на турнира“– заглавие от последната страница на „Новинар юг“ днес. Пак там вестникът пише: „Валери и Славян с призове от Райново“, „Мъри лови амури, бие на бридж“.

„Строят АЕЦ в Ивайловград“– акцент над главата в днешния брой и на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Идеята е невъзможна, зоната е в Натура 2000, твърди кметът Стефан Танев- темата четете на стр. 2.

„Отровни пчели нахапаха хасковлии“– също водещо заглавие от 1 стр. на „Хасковска Марица“. Десетки са нажилени от агресивните насекоми, потвърдиха докторите от Спешно, пише вестникът.

И още от темите на първа страница: „Гръцки дини за 80 ст./кг на пазара“ и „Фирми мамят с дърва за огрев“.

„Тютюнджии на протест, искат си парите“
– водещо заглавие за втора страница и в „Хасковска Марица“ днес.

„Николай Кючуков в ръководството на ВМРО-НИЕ“ и „Иван Петров дари с вино Борисов за ЧРД“– също заглавия от 2 стр..

На границата: „Борят корупцията с нова система“– акцент от 3 стр. Там четете още: „Откраднаха ток за 473 000 лв.“ и „Риболовци откриха сезона“.

Темата на броя на стр. 4: „АЕЦ „Ивайловград“ и други екзотични идеи за ядреното бъдеще“.

„Не интересите на Путин, а на България“– темата на стр. 5 в „Хасковска Марица“- материал на политическия коментатор Пламен Асенов.

„Синеок посланик кани Валери Добрев на „Фестивал на бедното кино“ в Куба“– водещата тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес. Двете филмчета от Райново- с голямата награда, морска импресия на Славян Костов- с първа, пише „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button