Преса

Преглед на печата – 17 юни

Преса„Седмокласници в ГРАО преди гимназията“- водещото заглавие за „Новинар юг“ в днешния му брой. Над 160 заявления за 2 дни, Езиковата и ПМГ най-желани, пише вестникът.

Над главата му днес: снимка-отправка към стр.2 със заглавие „Запълват кратерите към Пясъчево“ и още една отправка: „Цветанов рови забатачено в София хасковско дело“. Разследването по случая с 200 000 фалшиви бандерола срещу борцов шеф поето от трети екип, наблюдава го Върховната касационна прокуратура. Повече четете на стр. 2.

„Задават се градушки“, предупреждава вестникът от първа страница. Още едно заглавие там: „4-метрова тръба се цепна пред Пътното“.

„Странско реве от нови телефони“– тема от втора страница. Плащали в пъти по-високи сметки, от компанията-доставчик на услугата обясняват, че това е резултат на преизчисляване.

„Прокурор: Синът ми ще понесе последствията за стрелбата“– водещо заглавие от стр. 3. Съчувствам на родителите на Михаил, коментира военният магистрат Димо Бъчваров, чийто 20-годишен син простреля с въздушна пушка 13-годишния Михаил Мартинов в Хасково, пише „Новинар юг“.

„За грабежа на века- по-кратки срокове“– темата на стр. 4. В интервю ексминистърът и бивш депутат Евгени Чачев казва: „Не 3, 11 лота трябваше да се направят за магистрала „Тракия“, с което да се спести година по изграждането й.

Стр. 5 на „Новинар юг“ днес водещо заглавие е: „Минна и Тошко на финал на световното“. Хасковската двойка по спортна аеробика с трети резултат в квалификациите при 12-14-годишните, пише „Новинар юг“.

„Спасиха църквата в Сърница, изпускат училището“– темата на стр. 6, където в акцент пише: „Хората от селото гледат 600 дка тютюн, пият най-хубавата вода в областта“.

„Нигерия ще стигне полуфинал“– това прогнозира пред „Новинар юг“ футболният треньор Митко Добрев- един от малкото български треньори, за които африканският футбол не е загадка.

„Депутати притискат хасковски прокурори“– акцент над главата в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“. Лобистки интереси на Винзавод в основата на скандала с фалшиви бандероли- темата на стр. 3.

„Простреляният Мишо изпадна в кома“– също акцент над заглавката на „Хасковска Марица“ днес

 „Общото събрание на тракийците- нелегитимно“
– също заглавие от 1 стр. на „Хасковска Марица“ с адрес Свиленград.

„Още 10 дни за Образец 7“ припомня „Хасковска Марица“.

„Театралите от Младежки център с призове от Варна“– снимка-отправка от 1 стр. към стр. 2.

Водещата тема от стр. 2 днес: „Хасково с една градина през лятото?“. Майки скочиха срещу евентуалните икономии на средства в детски заведения, пише вестникът.

„Задигнаха автомобил в Ефрем“– заглавие от 3 стр.

Темата на броя на стр. 4: „Синята зона задръсти кварталите с автомобили“. За да избегнат плащането, шофьори окупираха уличките зад ДНА. Предлагаме по-евтини абонаменти, но хасковлии не са свикнали да плащат, твърдят концесионери на паркинги, разказва вестникът.

„Димитровград“ преговаря с 10 играчи“– научаваме днес от спортната стр. 6 на „Хасковска Марица“.

„Започна хайка за трудови договори“-
водеща тема от стр. 7.

„Мацките луднаха по Секси Фабио“– водещата тема от последната страница на „Хасковска Марица“ днес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
17.06.2010 10:21 10:21

ЕЙ ХОРА ТАЯ ДЪРЖАВА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА НИ НАЛАГА ДАНЪК ДЕТО ДИШАМЕ ВЪЗДУХА И.ЩЕ ВЗЕМАТ ДА ИСКАТ ДА ПЛАЩАМЕ И ДЕТО СИ ПАРКИРАМЕ КОЛИТЕ В ГАРАЖИТЕ СИ.ТО ТОВА СТАНА И ПО ЛОШО И ОТ КОМУНИЗМА КОИТО НЯКОЙ ХОРИЦА ГО НАРИЧАТ ЛОШ КОМУНИЗЪМ.КОГА СМЕ СТОЯЛИ БЕЗ РАБОТА И ДА Е ИМАЛО ХОРА ДА РОВЯТ КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА БОКЛУК.ТОЧНО ТОВА СЕ ПАДА НА ХОРАТА КОИТО ПОВЯРВАХА В МИЗЕРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ.НЯКОЙ ЩЕ КАРАТ ЛЪСКАВИ ЛИМОЗИНИ А ДРУГИ НЯМАТ И СТОТИНКИ ЗА ХЛЯБ.

Back to top button