Преса

Преглед на печата – 25 юни

Преса„30 процента от безработните трайно на борсата“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Расте броят на незаетите висшисти, жените пак повече от мъжете.

„Майка зарови новороденото си дете в дере“, е другото чело от първа страница. Повдигат обвинение за убийство, решават за психичното състояние на жената с експертиза.

„Цистерна разля 20 тона химикали на Е – 80“, също дописка от водещата страница.  Цистерната, натоварена с 20 тона натриева основа, се преобърна на 25 км преди ГКПП – Капитан Андреево.

„Вадим лични карти в Пазарджик“, пише „Марица“. Мярката се налага заради проблем с техническото отпечатване на документите.

„Стамболово спечели 6,4 млн. от проекти, Симеоновград – 2 млн.“
, заглавието е челно за втора страница. Средствата са по Програма за развитие на селските райони, харчат ги за асфалтиране.

„Още 4 дни за финансовите отчети на фирмите“
, съобщава изданието. Толкова имат на разположение търговците, задължение да подадат годишните финансови отчети за 2009 година в Агенцията по вписванията.

„Съдът отложи кмета за октомври“, четем още на страниците на „Марица“. Делото срещу кмета на Хасково Георги Иванов отново бе отложено за събиране на още доказателства. Следващото заседание на съда е насрочено за 6 октомври.

„Бракониери задигат защитено орле“
, също дописка от втора страница. Малко царско орле на 40 дни беше откраднато във вторник срещу сряда през нощта от гнездото му в Сакар. Птицата е от световнозастрашен вид, от който са останали само около 20 двойки в България.

„Александровската гробница безценна“, пише другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Искат да актуват некропола като държавна собственост, за да реставрират стенописите с европари.

„Стената на плача изпревари нета“, е заглавието, придружено със снимка. Първото класиране за прием в гимназиите след 7 клас излезе вчера първо на Стената на плача в ученическите общежития.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Jsdofddj
Jsdofddj
25.06.2010 10:33 10:33

Скапан Ви е сайта – оправете го, за да не чакам докато задейства…

Back to top button