Преса

Преглед на печата – 7 юли

Вестниците в ХасковоЗаради грешка в буквоядство мотаят 4 месеца майка за нов акт за раждане на сина й„, пише днешният брой на „Хасковска Марица“. Телефон измъква хасковлийката от порочния кръг със съд и община.

Нона Караджова подпука димитровградска фирма„, е другото чело от първа страница. Фирмата се опитала да вкара на сметището в село Добрич стърготини от автомобилни гуми.

Спряха цех за боза заради мизерия„, също дописка от първа страница. Той се намира в димитровградското село Воден и е бил запечатан от РИОКОЗ заради лоша хигиена.

Под игото“ отпреди век в изложба за Вазов„, четем още в броя. Екземпляр от 1910 година на вазовия роман „Под игото“ е сред най-ценните експонати в изложбата по случай 160-годишнината от рождението на Патриарха на българската литература. Експозицията е подредена във фоайето на Регионалната библиотека „Христо Смирненски“.

Жена с рядко срещан рахит пише писмо на Бойко за Наредба № 2„, заглавието е водещо за втора страница. Жизненоважните й фосфатни капсули не се поемат от Здравната каса, Цеца Петрова спешно се нуждае от операция.

Поставиха кутии за дарения на Ирина„, съобщава изданието. Това е част от множеството акции, предприети в подкрепа на момичето, което е в будна кома.

Запорират 14 автомобила на длъжници„, пише още „Марица“ на втора страница. Пред вестника шефът на дирекция „Общински приходи“ Димо Маринов уточнява, че половината от некоректните 28 платци вече са се издължили.

В и К погва вилна зона за кражби„, пише другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. В „Габера“ край Димитровград пълнят кладенци, нямат дори партиди.

Син на охранителен шеф в банда за кражби„, също заглавие с адрес Димитровград. 19-годишният Костадин Георгиев обира с приятели кафе-автомати пред хипермаркет, в който работи като гард, е допълнението в дописката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button