Преса

Преглед на печата – 19 юли

Преса„Френската“ група с 10 160 евро“, пише във водещото си заглавие днес „Хасковска Марица“. Към заглавието има и две подзаглавия: „Хасковската делегация на пълна издръжка на домакините за тържествата по случай 14 юли“ и „Кметът Георги Иванов си стисна ръцете с колеги от Солфетино, Клеър и Шатийо-сюр-Ендр“.

„21-годишен се удави след пиянски запой“, е другото чело от първа страница. Борислав Стайков влезнал във водите на язовир край Черногорово, за да изтрезнее, намират го след ден на 4,5 метра дълбочина.

„Поетът Ивайло Балабанов – първи „Почетен селянин“
, също дописка от първа страница. Званието му бе присъдено на традиционните културни празници „Мистериите на Хухла.

„Строят надлез над Ябълково – Крум“, пише „Марица“. До това решение стигнаха на работното съвещание кметът на Димитровград Стефан Димитров и членът на Управителния съвет на Агенция Пътна инфраструктура Лазар Лазаров.

„30 стотинки за европейско WC зад театъра“, заглавието е челно за втора страница. Клиенти на кафенето негодуват срещу таксата – мярката е временна, твърди концесионерът.

„Бирниците събраха 400 хил. лв. от фирми с разсрочени плащания“
, четем още в броя. Сумата е внесена в републиканския бюджет след издаването на шест разрешения за така наречени неотложни плащания.

„Руснаци правят консервени фабрики в Хасковско“, съобщава изданието. Това е резултатът от визитата на областния управител Румен Данев и депутатите от ГЕРБ Фани Христова и Иван Петров в Омска област.

„Вадят 37 пепелянки от Александровската гробница“, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Огромни жаби пък стряскат старците от дома в Кенана.

„Противохепатитните ваксини – до седмица“, пише още „Новинар“. Над 300 бебета в областта с прекъсната имунизация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button