Преса

Преглед на печата – 27 юли

Преса„5 пъти по-евтин тютюн на битака“- водещо заглавие днес за „Новинар юг“. Килото качак се предлага по 30 лв, за да става за пушене, се смесва с марков, пише вестникът.

Над главата днес: снимка-отправка към стр.3 със заглавие: „Верижно меле- 2 трупа, 6 ранени“. Жертвите на войната по пътя в областта вече са 17.

„Първата профи майка- ромка“– също тема от първа страница. Тя ще гледа дете срещу заплащане и ще получава всеки месец минималната работна заплата, разказва „Новинар юг“.

„Хасково си прибира 60 деца с увреждания“
– водеща тема от втора страница.

„Режат помощите на 21 бедни, отказват да се трудят“– акцент с адрес Димитровград от втора страница.

На стр. 3 днес водеща тема: „Турски шофьор с БМВ Х6 предизвиква касапницата край бряговския завой“.

„България е по-добре от почти всички в ЕС“– темата на стр. 4 в „Новинар юг“ днес- интервю с народния представител Делян Добрев.

„Хасковлия с бронз на европейското по бокс“– водещо заглавие от спортната 5 стр.Ден преди началото на шампионата Александър Калинов лежи на системи в ямболската болница.

„Работата отива на зле, вървим към второ дъно“– интервю с проф. Кръстьо Петков на стр. 7.

„Юли пое 140 л дъжд до вчера“– водещо заглавие от последната страница на „Новинар юг“. И повече е валяло успокояват хасковските метеоролози.

„Двама на място. Турчин с Х6 прави верижно ПТП“– акцентът над главата и в днешния брой на другия всекидневник „Хасковска Марица“.

„Обраха бензиностанцията на Боряна Хасърджиева посред бял ден“– също акцент от първа страница на „Хасковска Марица“ днес.

Останалите заглавия от първа: „Две дами напират за шеф на ДНА“, „Гадател сочи Левка във видение за Людмила Живкова“ и „Уволниха граничен полицай за рушвет от 15 евро“.

Водещо заглавие за втора страница: „Герб признаха с половин уста: Защо да не издигнем кандидат-кмет на Димитровград“. Антон Вълков намекна, че готвят алтернатива на Стефан Димитров, пише вестникът.

„Дъждът пощади областта“ и „Дъщерята на министър даде нов пътеводител, този път без грешки“– заглавия от втора страница.

„Бракониер крие риба и такъми в изкуствен бент, пипват го“– тема от трета страница с адрес Ивайловград-Любимец.

„Финансовите въпроси, които могат да разрушат брака“ представя на стр. 4 „Хасковска Марица“ днес.

„Скандали и рокади по върховете белязаха първата година на Бойка“– анализа четете на стр. 5.

„Жоро Бийтълса съживява музикални вечеринки в парка“
– водеща тема от последната стр. 8  в „Хасковска Марица“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Таня
Таня
27.07.2010 13:20 13:20

Често слушам новините по Дарик радио, както и прегледа на регионалния печят. Дразни ни сприхавото четене на колегата Ви /мисля, че бе/ Красимир Бояджиев. На този човек трябва да му обърнете необходимото внимание от името на слушателите, че когато чете, сякаш някой винаги го гони, създава изнервяща обстановка, бърка, повтаря вече казаното но не както е трябвало и дразни цялото семейство. НЕКА, НЕКА ЗАБАВИ МАЛКО ТЕМПОТО, ЗА ДА НЕ ЗАДЪХВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ И БЕЗ ТОВА ИЗНЕРВЯЩОТО НИ ОТВСЯКЪДЕ ЕЖЕДНЕВИЕ!
Дали?

:)))
:)))
25.08.2010 11:12 11:12

Ами не го слушайте, да не се дразните цялото семейство.

Back to top button