Преса

Преглед на печата – 6 август

Преса„Синът на Наско Колешев се цани за митничар“  – с това заглавие открива броя си „Хасковска Марица“. Синът на кмета на Книжовник е допуснат до втория кръг на конкурса за младши специалисти на Митница Свиленград. Колешев младши, който в момента работи в общинска служба Контрол, обществен ред и законност, ще се конкурира за привлекателната работа на границата с кандидати близки до ГЕРБ. Сред тях е и Илияна Сарандиева, съпруга на Николай Сарандиев – председател на ГЕРБ предприемачи в Свиленград.

В Меричлери – Лягат на пътя и пишат до Бойко заради „Каолин“. Под това заглавие вестникът отделя място на продължаващия конфликт между жители на малкото градче и фирма „Каолин“.

Стотици гледали Геро в Авиньон
, пише още на първа страница вестникът. Талантливият мим от Свиленград показа пред френска публика авторската си постановка „Монолог с куфар“, описваща пътя му от Свиленград до Париж.

„Транспортни фирми на протест,  ако спрат тировете“. Тежкотоварни камиони ще блокират Е-80, ако влезе в сила забраната камиони да се движат по пътя между 15 и 20 ч. в петък и неделя до края на август, пише още Марица. Правото на труд в работен ден е защитено от конституцията, твърдят от Националното сдружение на превозвачите.

Опра Уинфри е диктатор, аз ученичка
. И двете сме много харесвани жени, в две много различни държави. Това твърди актрисата и телевизионна водеща Мартина Вачкова в интервю за вестника под рубриката „Гладиатор“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button