Преса

Преглед на печата – 9 август

Преса„Каолин“ разцепи Меричлери“– акцентът над главата в днешния брой на в. „Хасковска Марица“. Двама бивши кметове оглавиха протестите, разказва изданието на стр. 4- темата на броя.

„Град и виелица удариха „Черноконево“– също заглавие от 1 стр. Стихията вилнее 45 минути, наводнява къщи и улици, пише „Хасковска Марица“.

Останалите теми от 1 стр. в броя: „Препълниха паркингите на Е-80 заради забраната“, „Наши пожарникари се борят с огнената стихия в Русия“, „Зърненият пазар замръзна“ и „Пет часа път от морето до Хасково“– за проблема сигнализират попаднали в задръстванията, които съветват мераклиите да пътуват към Черноморието да се заредят със солидна доза търпение.

„Харманли виси с 3.2 млн. лв. дългове“– водеща тема за 2 стр. Основната част била натрупана от забавените средства по оперативни програми, пише „Хасковска Марица“.

На 2 стр. в днешния му брой 2 дописки с адрес Димитровград: „Янки готви на младежи“ и „Димитровградски майки кърмят в парк“. „Българи и гърци отбелязват заедно празник в Кипринос“ разказва „Хасковска Марица“ за честването на Преображение Господне.

„Митничари измислили нова далавера на Капитан Андреево“– темата на 3 стр. Врътка на терминалите за контрол на товара станала изключително актуална напоследък, пише вестникът. Още заглавия от 3 стр.: „Неизправност подпалила пет автомобила“, „Пробация за шофьор, пробвал подкуп“ и „70-годишна скочи от ІV етаж“.

Ставрофорен иконом и архиерейски наместник отец Иван Янчев от Тополовград в интервю на стр. 5: „Сектите купуват душите на хората“.

„Хеброс“ изтегли късата клечка на жребия за В група“– водещо заглавие от спортната стр. 6. Кошмарна програма в първите 10 кръга дебне харманлийци. Димитровград и Стамболово откриват местните дербита във втория кръг, пише „Хасковска Марица“.

От последната страница днес: „10 000 драха гърла с Андреа и Галена на Ямача“. Там четете още: „Травестит и топмодел в клипа на „Домашно порно“, както и „Гости от Хасково и Димитровград за РД на Лили Фероли“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button