Преса

Преглед на печата – 20 август

Преса Пълна информация за местата с полицейски постове, радари и камери може да бъде получена безплатно в интернет на адрес  – antiradar.braindumpz.com, пише днес вестник „Хасковска Марица“. За радост на потребителите, сайтът непрекъснато се попълва с актуална информация, а шофьорите имат възможност да сигнализират за нови местостоянки на катаджиите.

Общината виси с дългове от 6,3 млн лв. е другото водещо заглавие от първа страница. Цифрата бе изнесена вчера в докладна записка за предстоящото след седмица заседание на общински съвет. Най-голяма част от просрочените задължения са към строителни компании, отбелязва изданието. За първото полугодие на 2010 г в общинската хазна са влезли 25,9 млн лв., при 29,5 млн. лв за същия период на миналата година.

Фередин Шен е новият заместник кмет на Минерални бани, четем още на първа страница. От няколко дни доскорошният общински съветник отговаря за дърводобива и контрола върху общинските фирми.

„Демонтираха незаконните скоби на Лебеда“, пише още Марица. Стреснат от перспективата да плати 500 лв. глоба за „привилегията“ да огради две паркоместа без разрешение, пенсионерът Иван Василев по среднощ сам премахнал самоделните приспособления.

„Подеха стъпки по продажбата на хирургическия блок“, заглавие от втора страница на ежедневника. В края на следващата седмица блокът трябва да бъде обявен за частна общинска собственост, което развързва ръцете на общината за продажбата му. Пропадна инициативата на съветниците от ГЕРБ за последен опит за превръщане на прогресивно рушащата се сграда в лечебно заведение.

„Хасково 2 иска под наем на Ямача“, съобщава „Марица“ във водещо заглавие на спортната страница. Дружеството с нестопанска цел „Хасково2“ иска да наеме спортното съоръжение за 5 години. Предложението ще бъде разгледано на сесия идния петък. В момента Екопрогрес стопанисва стадиона.

„Малка България единствено има мощи на Свети Йоан Кръстител с убийствени доказателства“
, твърди в интервю в рубриката „Гладиатор“, проф.Божидар Димитров, министър без портфейл в кабинета на Бойко Борисов.

Хасковлии между чалгата и „Здрач“, заглавие от последна страница на вестника. Поп-фолк в центъра или американски ужаси в Кенана, това са летните алтернативи за разпускане пред жителите на областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button