Преса

Преглед на печата – 24 август

ПресаАбсурд в Александрово. Охранител и чистачка посрещат туристи“. С това заглавие открива броя си днес „Хасковска Марица“.  Музеят на тракийското изкуство отваря в 9 часа сутринта. Заради спрян служебен транспорт екскурзоводите от Регионалния исторически музей в Хасково обаче пристигат едва в 11 ч. В този час започва и продажбата на билети на туристите, без значение колко рано сутринта са пристигнали.

„Камбанария за половин милион лева ще оглася Хасково“, съобщава във водещо заглавие от първа страница вестникът. Толкова е излязло строителството на камбанарията до монумента на „Св.Богородица“, твърди изданието, като се позовава на актуализираната капиталова програма на общината.

„Плюят управата на Любимец по форумите“
– този ракурс към финансовите проблеми на малката община предлага вестникът. Цитирани са коментари от интернет форуми срещу забавените заплати в администрацията, спряното улично осветление и потъналите в боклуци улици.

„Спукаха от бой 46-годишен на сватба“, „Метнаха златарка с 682 долара“, „Неподкупният Андон пак отказа рушвет“ – криминални заглавия от вчерашния ден, публикувани този път на втора страница на изданието.

„Суперчестният кандидат-митничар остана извън борда“ – е водещото заглавие от трета страница на Марица. Изкаралият максимален резултат на теста за честност Костадин Стефанов не попадна сред одобрените  да започнат работа в Митница Свиленград. Петимата избрани вече подписаха договорите си със службата ръководена от Стефан Марашев, припомня вестникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button