Преса

Преглед на печата – 17 септември

Преса„Спряха проекта за парковете на Хасково“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Една от 9-те декласирани фирми в обществената поръчка за строителен надзор на проекти за подобряване на парковата среда в града, е подала жалба в Комисията за защита на конкуренцията.

„Свиленград тегли кредит от половин милион“, също дописка от челната страница на вестника. Това е и единствената точка в дневния ред на предстоящата днес извънредна сесия на местния парламент.

„Кметът продава офиса на ГЕРБ и галерия „Лицо“, заглавието е водещо за втора страница. Още 4 търговски обекта, намиращи се в малкия бизнесцентър, да бъдат обявени за продажба, предлага в докладна записка до общинските съветници кметът на Хасково Георги Иванов.

„Чакат търговци на борсата за млечни квоти“
, четем още на втора страница. Производителите могат да подават документи за продажба на млечни квоти, които не могат да покрият до 15 ноември, цитира вестникът фонд „Земеделие“.

„ССД си търси коалиционен партньор“, дописка с адрес Димитровград. Структурата на партията в града започна разговори с всички политически организации относно  предстоящите местни избори.

„Безплатни плодове в школа и градини“
, информация от Ивайловград. Програма „Училищен плод“ започва в четирите училища в Общината и в ОДЗ в града.

„ДАНС разследва хасковската болница“, с това заглавие открива броя си другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Главната сестра Славея Славова отстранена от длъжност за източване на 200 000 лв. от МБАЛ, членове на УС привикани на разпит.

„ВиК“ – Хасково спаси 30 къщи от безводие“, също информация от първа страница. Това е станало след извършен ремонт на основните водопроводи към село Стамболийски.

„Богоровци влизат в час с асансьор за 100 бона“, е заглавието, придружено със снимка. С чисто нов асансьор и две тоалетни за деца с физическия увреждания започна новата учебна година езикова гимназия „Иван Богоров“ в Димитровград.

„Продажби на ниви лишават хора от топло“, пише още „Новинар“. Над 5 500 души са подали молби за отпускане на целева помощ за отопление през зимата, цитира изданието Регионалната служба за социално подпомагане.

„Огнеборци: Няма техника за гасене на горски пожари“, дописка от трета страница.Тревожната информация изнесе вчера шефът на областната пожарна комисар Николай Вълчев на семинар по темата.

„Касата виси на МБАЛ с 1,4 милиона лева“, „Полицаи с демонстрация на площада в Димитровград днес“, „3 фирми искат пътя до пречиствателната“ – всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button