Преса

Преглед на печата – 21 септември

Преса„Хрема и вируси натръшкаха ученици“, пише във водещото си заглавие днешният брой на „Хасковска Марица“. Обичайните настинки след 15 септември атакуват в комплект с остри инфекции.

„Зазиждат хасковлии от „Кирков“ 56-66″, е другото чело от първа страница. Трета сграда изниква току пред терасите на хората, никой не им казва какво и как се строи.

„Иво Димов в конфликт на интереси, глобяват го“, водеща информация от втора страница. Тричленен състав на ВАС санкционира народния избраник.

„Президентът ще открива харманлийското НДК“, пише „Марица“. Георги Първанов е поканен за откриването на културния център в Харманли.

„Меричлери празнува 27-годишнина“
, четем още в броя. Отпреди толкова години Меричлери е обявен за град. Днес на площад „Хорището“ там ще се честват и 102 години от Независимостта на България.

„Младежко шествие за Деня на мира“
, също дописка от втора страница. Международният ден на мира – 21 септември, ще бъде отбелязан от клуб ЮНЕСКО за втори път с шествие на мира.

„Ядем майски хляб от вчера“
, съобщава другият хасковски всекидневник „Новинар Юг“. Самунът пак 90 стотинки. Реалната цена е лев и 20, смята мелничарят Златко Пилев.

„Сестри Стоеви със злато от балканиадата“, друго водещо заглавие от първа страница. Хасковските бадминтонистки Габриела и Стефани Стоеви спечелиха поредните си златни отличия на балканиадата за девойки в Орестиада.

„С риболов закриха жътвата в Голямо Асеново“
, е заглавието, придружено със снимка. 18 майстори на плувката обсадиха местния язовир вчера.

„Рехав протест в болниците“, информация от втора страница. В хасковската МБАЛ нямаше медици с протестни лентички, въпреки че касата виси към болницата с неизплатени дългове от 1,4 млн. лв., се е уверил на място репортер на вестника.

„Изкупуват старо желязо само срещу лична карта“, пише изданието. От пунктовете за изкупуване на скрап я искат, за да запишат данните на човека в протокола и да се сигнализира при евентуално търсене от полицията.

„Рейсаджиите с ултиматум към МС, „Всяко второ дете с диария“, „Герберите защитиха 2 хасковски лаборатории“
– всичко това – в днешния брой на „Новинар Юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vilislava
vilislava
21.09.2010 13:51 13:51

haskovskata mbal nyama da protestira vipreki 4e nyama zaplati za6toto direktora e gerber i ako negovite slujiteli protestirat 6te mu izstine myastoto

Back to top button