Преса

Преглед на печата – 7 октомври

Преса„Класика: 1.8 промила в 8 заранта“ – това е акцентът над главата за днешния брой на „Новинар юг“. След закуска с домашна ракия пиян от Каспичан натресе димитровградчанка, пробва да бяга, пише вестникът на стр. 3.

Водещото заглавие от 1 стр.: „Вечерното- хит в региона“– доучват за средно образование в двойно повече паралелки в сравнение с 2009 г. Още заглавия от първа страница: „Задълженията на болниците 5 пъти повече от приходите им“ и „Целодневните първолаци ще плащат половин обяд“- темата продължава и на стр. 2. „Гражданската отговорност с 20% по-скъпа от догодина“ е водещото заглавие за нея. „Депеша до Бойко за кризата в димитровградския ГЕРБ“ пише „Новинар юг“ на 2 страница днес. Председателката Катя Чалъкова била дала пресконференция по повод кризата, разтресла структурата, става ясно от материала.

„Епизод 7 от съдебната сага срещу кмета- на 30 ноември“
– под това заглавие на стр. 3 „Новинар юг“ пише за отложеното дело срещу кмета на Хасково Георги Иванов по случая „Билла“.

На стр. 4 днес: „Кръвта от османската история не може да се измие“– интервю с доц. Тодор Мишев, с поред когото имотите на турските бежанци са и повече и с по-сигурни документи от тези на тракийските.

„Рускиня подготвя Диа за Купата на Кремъл“– водещо заглавие от спортната стр. 5.

„Криво поле със соцписта и евромляко“– темата на стр. 6 в „Новинар юг“ днес.1 000 евро дават гърците за един от отглежданите в селото биволи, разказва вестникът.

„Станко Дорев сменя 200 велосипеда за 50 г.“ – заглавието от 7 стр. За 67-годишният хасковлия преходът до Димитровград на педали е просто гаргара, цитира го „Новинар юг“.

„Поръчаха Менделсон в 10.10 ч. на 10.10.2010 г.“– водещата тема от последната страница на днешния брой. 11 хасковски двойки се женят в неделята с трите десетки, пише „Новинар юг“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button